Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Horus Aged Ales
49 ratings
Horus Aged Ales
United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Grey
Grey
24 days ago
4.6
đŸ–€ TĂ€nÀÀn oli jĂ€lleen iso onnistumisten pĂ€ivĂ€ ja homma etenee suunnitelmien mukaan loistavasti. Isoja, hyviĂ€ asioita đŸ–€ OLUT: Exquisite Blend Three: Roman's Shoes Are In Focus PANIMO: Horus Aged Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA Blend) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 13.2% VÄRI (EBC): Yönmusta (85.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: LĂ€hes viiltĂ€vĂ€n Bourboninen. Lakritsiin taittava, kapehko, mutta voimallinen. Rukiisuus on öljyistĂ€ ja hennosti sameasuklaista. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Kolme eri Imperial Stoutia, jokainen tynnyröity erikseen; Pappy Van Winkle (28kk), Elijah Craig (19kk), William Larue Weller (26kk) ja lopuksi sitten blendattu yhteen. Upea ensisiemaus. Voimallisen kostean Bourbontynnyrinen, lavean hitaan mutakakkuinen, kuivan ruisleipĂ€inen, lehtoinen, hitaan nousevan kivipolkuinen. Lakritsi on taustalla, vaikka selkeĂ€ onkin, niin taustalla se on. Puolukanvarpuisuus pilkahtelee vĂ€lillĂ€ kielellĂ€. BA vetoinen taistelukuntta se kuitenkin on. Voimaa riittÀÀ upeasti, mutta kokonaisuuden makujen syvyys ja pehmeys ovat myös hienoa koettavaa. Kauniin samettisen musta tuo on. Keskitason runkoon ja pehmeĂ€n runsaaseen ja selkeÀÀn Bourbon olemukseen sidottuna. MUUTA MAINITTAVAA: Hieno olut. Hidas ja runsaskirjoinen. PehmeĂ€ mauiltaan, riittĂ€vĂ€n runsas tynnyröinniltÀÀn, ilman ylilyöntejĂ€.

Post author: Grey
Grey
26 days ago
4.9
OLUT: Exquisite Blend Two: Chance Says It Is Pretty Good PANIMO: Horus Aged Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA Blend) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 13.0% VÄRI (EBC): ErittĂ€in Tumman Ruskea (71.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kuivarusinainen, runsaammin vaniljainen, tammipuuta, hitaammin jylhÀÀ rukiisuutta. Voima herÀÀ lĂ€mmön myötĂ€. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Kolme eri Imperial Stoutia, jokainen tynnyröity erikseen; Old Rip Van Winkle (19kk), Elijah Craig (18kk), Old Forester Birthday Barrels (24kk) ja lopuksi sitten blendattu yhteen. Ensisiemaus on pysĂ€yttĂ€vĂ€n kaunis. Kirjoa piisaa oikein mielekkÀÀsti kyllĂ€. MakukĂ€rkenĂ€ vaniljaa, pehmeÀÀ ruisleipÀÀ, maltaan kautta efektinĂ€ syntynyttĂ€ browniekakkua. Keskivaihe tarjoaa punamarjaisuutta, tammitynnyrinkylkeĂ€, nousevasti Bourbonin sĂ€vyjĂ€ (rukiisuus, saaristolaisleipĂ€, mineraalisuus, sokerit) ja lopuksi sitten reilusti paahtomallasta ja kuivatupakkaa. Öljyisyyden taso on nĂ€yttĂ€vĂ€, siirappista olemusta rungossa riittÀÀ. Medium tasoinen tuo on, mutta todellakin helposti soljuvaa. Tynnyrit ovat tuossa alati, antaen makua ja syvyyttĂ€ kokonaisuuteen erinomaisesti. Pohjateos tĂ€ssĂ€kin on kyllĂ€ poikkeuksellinen. Ja rohkea siis. MUUTA MAINITTAVAA: Ehtaa BA kampetta. SyvĂ€n antava, riittĂ€vĂ€n ronski, kauniin viipyilevĂ€ ja runsas. Erinomainen kokonaisuus. BOTTLED 8/2023 TASTED 4/2024

Post author: Grey
Grey
28 days ago
4.8
đŸȘœ Horus Aged Ales, Oceanside, CA, USA. 1.kertaa itselle vihdoin vuoroon tĂ€mĂ€kin panimo. Aina pitĂ€nyt itselle sopimattoman ultrapastry tekijöinĂ€ nĂ€itĂ€ đŸȘœ OLUT: Exquisite Blend One: Phillip's Three Little Birds PANIMO: Horus Aged Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA Blend) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 13.1% VÄRI (EBC): Musta (76.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Upean puhdas ja jopa leikkaavan voimallinen. Bourbon tulee ruusuisen samettisena, mineraalisen puhtaana, viehkon vaniljaisena ja tammipuumaisen jykevĂ€nĂ€. Makeus esittĂ€ytyy lĂ€hinnĂ€ samettisena hentoisena suklaana. Viikuna herĂ€ilee lĂ€mmön myötĂ€. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Pappy Van Winkle (27kk) & Elijah Craig (19kk) & George T. Stagg (23kk) Bourbon BA Blend. Tosiaan kolme eri Imperial Stoutia, jokainen tynnyröity erikseen ja lopuksi sitten blendattu yhteen. Sen verran hieno tuoksu tuossa, ettĂ€ huh! Katsotaan ensisiemaus. Nyt on kertovaa tavaraa. Ja herkullista! Uskomaton pohja, kun nĂ€in upeasti kantaa tĂ€llaisen tynnyröinnin. Maku on upea. Samettisen ruususuklainen, reilusti rakean rukiinen, hieman saaristolaisleipĂ€inen. Myös rantakivikkoa, sammalta, ikimetsĂ€n kosteutta ja sokereita löytyy hyvĂ€ssĂ€ tasapainossa. Kuivatupakkaa on vain hieman tĂ€ssĂ€. Todella upea kĂ€rkimaku, josta sitten Bourbon aloittaa työt heti. Bourbon Blend on nyanssisen yksityiskohtaista, tasapainoisesti voimallista ja se rapsuttelee juuri oikeista kohdista, kehittyen pitkÀÀn vielĂ€ siemauksen jĂ€lkeen. Imeytyy nĂ€tisti suun pienimpiin huokosiin. Tuntu on maaginen. Medium helppoa nautittavaa, jossa mallas esittĂ€ytyy kauniisti ja tyylikkÀÀsti. Tuo on erinomaisen pehmeÀÀ, hienosti itsensĂ€ kantava ja hyvin kehittyvĂ€ kokonaisuus, missĂ€ on jĂ€tetty tilaa myös pienille yksityiskohdille. MUUTA MAINITTAVAA: Upea teos. LeikittelevĂ€n tuntuista. Todella herkullinen, Bourbon vetoinen Imperial Stout. Suosittelen. BOTTLED 8/2023 TASTED 4/2024

Post author: orson
orson
1 year ago
3.6
Iso, iso pettymys. Kanalipullaa, lattea ja sekava.

Post author: muikku3
muikku3
@ Bourbon
1 year ago
4.6
Aivan JÀÀtĂ€vĂ€n kovat Bourbon tynnyrit kerĂ€tty tĂ€hĂ€n Blendiin đŸ„°đŸ„ƒ(Kuvauksessa lukee). Todella rikas makumaailma,Puisuutta,vaniljaa,melassisempaa Bourbonin kosketus pintaa đŸșđŸ€Œ.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
1 year ago
4.6
Huikeasti makuja, mutta liian makea. Aivan liian makea. Tuoksussa pÀhkinÀÀ. Liekkö mitÀÀn muuta tuoksussa. Onhan tÀmÀ todella hyvÀÀ. TÀytelÀinen ja pehmeÀ suutuntuna. Siis todella pehmeÀ ja smooth. Muuten vois 5/5 antaa, mutta makeus kÀy alkaa tökkimÀÀn.