Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rigtersbier
6 ratings
Rigtersbier
Netherlands

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
3 years ago
3.4
Uuden Wariowaren pelailuja (ja itse asiassa myös let's play nauhoitteluita. YouTubessa jo eka jakso janne_vuan kanavalla). Lisää olutta, että kieli luistaa😜. ULKOASULTAAN olut on tummaa likaisen ruskeaa ja siihen nousee luonnonvalkea utu. TUOKSU on nokisen puinen. Ihan kuin vähän käryytettyä lautaa haistelisi🤔. MAKU jatkuu nokisena. Vähän jotain luumua, mausteisuutta ja yrttisyyttä myös taustalla. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja kevyesti poreileva. Aika simppeli ja suoraviivainen quadruppel. Ei mene kategoriansa kärki kaartiin, kuten käyttäjä J.Tirckoin kirjoitti.

Post author: J.Tirckoin
J.Tirckoin
@ De BierTonne
3 years ago
3.5
Tummanruskea, vähäisellä vaahdolla varustettu olut. Tuoksu makean hedelmäinen. Maku kuivempi kuin tuoksu antaa odottaa. Alkoholin tuomaa maltaista makeutta, hedelmäisyyttä ja leipäisyyttä löytyy. Tämä ei ole luostariolut, eikä mielestäni pääse samalle tasolle trappistien kanssa, mutta tarjoaa mukavan, vahvan oluen elämyksen. Uusi olut Pint Pleasessa.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
3 years ago
4.0
Kesäloman vika perjantai😭! Siksi saunan jälkeen tummaa olutta. Johnnie Walker - tynnyrissä kypsytettyä alankomaalaista foreing stouttia, jossa käytetty tonkapapua ja kaakaonibsejä (siis cacao nibs, mitä ne on suomeksi? 🤔). Panimo laittanut, että parhaimmillaan 7-9 C, epäilen, mutta kunnioitan panimon mielipidettä ja sillä mennään. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on paahteinen, suklainen ja tonkapapuinen. Viskinen tynnyrisyys nousee kivasti taustalta. MAKU on kuiva ja makea samaan aikaan. Tonkapapu tuo mukavaa makeutta, mutta pysyy kuivan ja karvaamman tummasuklaisuuden avulla kurissa. Etenkin jälkimakua kohti nousee varsinkin näin viileänä kiva whisky on the rocks, jolloin toki myös aivan jälkimaun loppu on viinainen. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Ei oo huono...Hyvää harjoittelua 3/4 vuotta kestävän synkän jakson tuleviin haasteisiin.

Post author: Lebkuchen
Lebkuchen
6 years ago
4.0