Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Iļģuciema / Ilgezeem
337 ratings
Iļģuciema / Ilgezeem
Riga, Latvia


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Pertsa P
Pertsa P
1 month ago
3.0
Siman ja kotikaljan fuusio. Ei huono, mutta kyllä tämän vähän outo on. Mutta koska märkää ja käy huppuun 3/5

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Iļģuciema Dzērienu Rūpnīcas Veikals
2 months ago
3.6
Kirkas kultainen. Yhden sormen vaahto. Jää millin reunus ja haituvia pinnalle. Tärkkelyksen makea ohhran tuoksu. Maku jopa kuivempi kuin samsn panimon pilsnerissä. Ruohonen, humalainen, katkeroinen. Alussa makeus hieman mukana, muttei samalla tavalla makeana kuin latvialaisissa yleensä, vaan enemmän taka-alalla ja väistyvänä. Kuivuus nousee lisää, kulottunutta nurmea, märkänä poltettua puuta. Kesäkurpitsainen vihreä sävy. Hieman mettä. Tämäkin on ihan mukiinmenevä. Ehkä paras näistä kuivuuden, jotenkin yhtäaikaa äärimmäisen mutta samalla helpon makumaailman vuoksi.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Iļģuciema Dzērienu Rūpnīcas Veikals
2 months ago
3.3
Kultainen kirkas väri. Vaahto jäi pimeässä näkemättä, mutta ei pintaa eikä reunustakaan juuri. Tuoksu yrttinen, kurkkuinen, ohrainen. Maku kirkas, pehmeä (ja ei makea! kiva juoda välillä kuivaa olutta!!). Ohraisuus päällimmäisenä. Kevyesti hamppuinen, humalainen maku. Ei kuitenkaan kovin kuivaava tai muutenkaan jyrkkä. Hyvän puoleinen pilsner, vähän saisi olla jyrkempi humalointi.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Iļģuciema Dzērienu Rūpnīcas Veikals
2 months ago
3.2
Kuohui yli pullosta kun avasin, toivottavasti ei ole viallinen. Jalopuisen ruskea. Vaahto kaksi sormea, nopea, 2mm reunus, pinnalla vain haituvia. Tuoksu niin ikään puinen, tamminen. Maku vahvan maltainen, makea mallassokerinen vireys, humalat nousevat nopeasti ja tuoden kuivan vireen rinnalle. Limppuisuutta. Vahva maku. Jalopuinen mallas pääosassa. Makeus ei ole vain makeutta, vaan mukana on paljon ulottuvuuksia. Humalointia voisi kuvailla jopa pilsmäiseksi. Tämä on ihan onnistunut. Hapokkuuskin on edellistä parempi. Kuitenkin makeutta vähän liikaa, Latvian oluille tyypillisesti.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Iļģuciema
2 months ago
2.4
Kirkas, kuitenkin tumman ruskea. Ei paljoa vaahtoa. Hajanaisia täpliä reunoilla, ei reunaa, ei pintaa. Makea alkuun. Todella vähähappoinen. Kotikaljamainen. Ei kuitenkaan liian makea. Kuitenkin siirapin aromia. Humalat nousevat kevyesti. Loppua kohden punaista marjaisuutta. Liian vähän happoja, muuten maku ihan jees. Sopisi lihalle tai papuruuille. Sinänsä ihan kelvollisen makuinen, onneksi ei ihan hapoton, mutta kaipaisi kyllä ruuan rinnalle.

Post author: Yeast yanni
Yeast yanni
3 months ago
2.0
Kirsikan tuoksuinen, ei niin kirsikka mehumainen kuin muut maistelemani kirsikka oluet.