Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mikkeller Baghaven
368 notes
Mikkeller Baghaven
Denmark

Mikkeller Baghaven represents the pinnacle of art and science, old-world and new world, primitive and contemporary. It is the result of human influence, microbiology, and environment. Our Rustic Danish Shipyard Ales are reminiscent of a time when beer was a provision, not a luxury. Our Wild Ales are a product of pure innovation, building on age old traditions and adapting them to a new Danish heritage.

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: orson
orson
@ El Barril
7 days ago
4.3
Beer tasting 5/6 Blend 1 Älyttömän hyvä. Kunnon syvänpään villihiiva menoa. Paljon happamuutta, nahkaa, hevostallia, vadelmaa ja tynnyriä.

Post author: Leif C
Leif C
@ Alko Prisma Itäharju
1 month ago
3.5
Näftinsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa utuisen oljenkeltaisen valoaläpipäästävän semiläpinäkyvän oluen yllä joka tuoksuu kepeän hiivaista funkkista löytyypi, pientä suolaisuutta ja merivettä, tallinpohjaa ja yrttisyyttä maussa happoa ja sitrusta kepeää funkkista ja ripaus suolaa.. tää oli Blend 2, kolme ja puoli bojoo. PE: 30.11.2024.

Post author: Joakim P
Joakim P
5 months ago
3.9

Post author: Arttu K
Arttu K
@ 60's Palaver
7 months ago
3.0
Ei liian hapan, hedelmäinen. Prosentteihin nähden hyvin inhimillinen ja maukas. Maku haastaa makunystyröitä, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Post author: JaskanKaljat
JaskanKaljat
@ 60's Palaver
8 months ago
3.7
Tuoksu: Parfyymisen aromikas tuoksumaailma. Viinimäinen ja herukkainen. ---- Maku: Kuivahko ja hyvin viinimäinen olut, missä runko tuo esiin oluen vahvuuden. Mustaherukkaa ja tammitynnyriä. Hyvä makujen tasapaino. Sokkona jos maistaisi, niin ei kyllä erottaisi punaviinistä.