Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Seven Island Brewery
1359 notes
Seven Island Brewery
Greece


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Lauri
Lauri
@ Skaal Turku
19 days ago
4.5
Skaalin kuoppajaisissa: Sysimustaa ja sameahkoa. Lähes olematon, rusehtava ja pienikuplainen vaahto vaahto. Tuoksu todella miellyttävä, makean tumman maltainen, makean tumman siirappinen, miellyttävän viskinen ja tynnyrinen. Maku maukkaan, makean ja katkerahkon tumman maltainen, makean tumman siirappinen, mausteisen ruisleipäinen, sopivan viskinen ja puumaisen tynnyrinen, makeahkon ja pehmeän vaniljainen sekä selkeän humalaisen katkera. Oikein hyvät, runsaat ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsas, täyteläinen ja öljymäisen pehmeä. Maukas, runsas ja makean tuhti imppistout. Hieno olut! R.I.P. Skaal! 🍻

Post author: Harala
Harala
@ Skaal Turku
2 months ago
4.3
Tuoksu on paahteinen ja erittäin vaniljainen. Maussa on makeutta, mutta myös tasapainottavaa "kitkeryyttä" vaniljasta ja paahteisuudesta. Tummasuklaa täydentää nautinnon. Todella hyvä pastry. Creme bruleestä en kuitenkaan saanut tuntumaa.

Post author: Veikko
Veikko
@ Sori Brewing Webshop
2 months ago
3.2
Mansikkaa tuoksussa, banaania maussa enemmän. Öljyinen ja paksu, makea jälkiruoka. Makeuden myötä prosentit taittuu. Helposti meni huiviin illalla soffalla.