Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Folley Brothers Brewing
14 ratings
Folley Brothers Brewing
United States

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Max L
Max L
@ La Bièrothèque
2 years ago
4.2
DIPA très agréable qui sait offrir des sensations vraiment intéressantes que ce soit au nez et en bouche. L'amertume puissante et omniprésente lui donne un caractère certain. Sa robe hazy très belle et accompagnée d'une fine mousse généreuse et très aérienne.

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
3.8
Pikkasen tuntuu ikä painavan. Tunkkainen yleisolemus. Hieman hedelmää ja enemmän havuja. Lievästi kitkerä maku jää nieluun. Ihan juotavaa ja varmasti tuoreena jopa hyvää.

Post author: Jarkko G
Jarkko G
@ Sori Taproom
4 years ago
3.6
Aromikas ja miellyttävä. Lempeä mutta kuivakka kiva tupla ipa.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
3.9
Saunahommia ennen Suomen peliä. Tämä noin 3 kk vanha Vermont ipa on perinteisempää tyyliä. Dänkkiä havuisuutta on runsaasti, mutta silti kivan hedelmäinen. Myöskin todella helppoa juotavaa. Ei ollenkaan pöllömpi tapaus, mutta toki tätäkin olisi kiva tuoreempana nauttia.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
4 years ago
4.1
Jenkkiläistä DIPA:a lasiin. UT:ssa yli 13k arviota ja 4,18 keskiarvo lupaa oikein hyvää. Tölkityspäivämäärää ei valitettavasti ole ilmoitettu, mutta epäilisin tämän olevan kesäkuussa tölkitettyä. Olut kaatuu lasiin oranssin keltaisena ja aavistuksen utuisena. Kolmen sormen korkea vaalea vaahto nousee hetkeksi oluen pinnalle. Tuoksu on mukavan pyöreä ja syvä. Mangoa, persikkaa, appelsiinia ja ananasta. Todella miellyttävä. Maku on vaalean maltainen, runsaasti humaloitu, sitruksinen, appelsiininen ja mangoisen persikkainen. Pehmeän pyöreä kokonaisuus vailla mitään teräviä kulmia. Alkoholi on piilossa, ja runko on oikein ryhdikäs. No eihän se pahaa ollut. Todella pehmeä ja helpohko perinteinen DIPA.