Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brouwerij Wolf
195 ratings
Brouwerij Wolf
Belgium

Licht bruin bier,zachte karamel smaak en een droge korte afdronk

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
2 months ago
3.8
Toinen Wolf, nyt tummempaa. Eikö Pintissä ole Belgian (Strong) Dark Alea omana tyylinään? ULKOASULTAAN olut on mämmin ruskeaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on maltainen, luumuinen ja leivontamausteinen. MAKU on paahdetun maltainen, hieman nokinen, leivontamausteinen, aniksinen, kolainen, luumuinen ja rusinainen. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja runsaasti suussa vaahtoava. Toimiva Belgian Dark ale. Ei paljon eroa tyylin muista edustajista.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
2 months ago
3.9
Sitten pari susihukkaolutta. Ensin Wolfin Blond ale. ULKOASULTAAN olut on hieman sameaa meripihkanruskeaa ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on kirpeän hapan. Vähän kuin joku villihiivaviritys. Greippiä, greipinkuorta ja kevyttä mallasta. MAKU on oikein hauska. Greipinkuorta, greippiä, mausteisuutta, ylikypsää luumua, mallasta ja kevyesti belgihiivaa. Alkuun kirpeä, mutta tasoittuu nopeasti kuivaksi. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen- ja todella helposti suussa vaahtoava. Tää on aika hauska. Veikeän omaperäinen.

Post author: Gunkko
Gunkko
4 months ago
3.8
Hyvin vaahtoava. Dunkkaa sitruisalta ja ruohoisalta. Raikas. Sitruuna läsnä maussa. Raikas ja tukeva. Chimay greenin habitusta läsnä.

Post author: Beer't
Beer't
4 months ago
3.8
🐷 Tout est bon dans le cochon 🐖 🍺