Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Outcast Brewing Co.
16 ratings
Outcast Brewing Co.
Canada

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: veltto62
veltto62
5 years ago
4.4
ūüĎĆūüėčūüėč

Post author: Jalaski
Jalaski
5 years ago
3.0
Näyttää hedelmämehulle, mutta tuoksu muistuttaa ehkä enemmän West Coast IPAa. Superpehmeä ja alkuun hedelmäinen herkku muuttuu salamannopeasti vetiseksi, liiallisen alkoholin siivittämäksi pettymykseksi. Runko puuttuu lähes täysin.

Post author: Gabriel R
Gabriel R
@ Hendrix
5 years ago
3.0
Bonne bi√®re locale, Avec un bon go√Ľt bois√©e et am√®re

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
2.5
Maltaisuutta, makeahkoa marmeladista ‚ÄĚhedelm√§isyytt√§‚ÄĚ, reilusti kitker√§√§ greippi√§ ja j√§lkimaussa l√§pi tunkevaa alkoholia. Ei s√§v√§yt√§.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beergium Webshop
5 years ago
3.5
Kanadalaisia oluita harvoin eksyy näille leveyspiireille. Kyseessä on Outcast Brewingin tuplakuivahumaloitu NE-tyylinen DIPA. Lasiin olut kaatuu tuoremehumaisena täysin sameana ja kirkkaankeltaisen värisenä. Puolen sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pintaan, mutta laskee melko nopeasti. Tuoksussa esillä ovat trooppiset hedelmät, joista enite nostavat päätään mandariini, appelsiini, ananas ja sitruuna. Maku on runsaan kuivahumaloinnin takia melko hyökkäävä. Greippiä, sitruunaa ja appelsiiniä. Aavistus ananasta ja mangoa. Mehumaista olemusta rikkoo reilut hapot. Aavistus alkoholia pilkistää taustalla, vaikka voltteja on ’vain’ 7,8%. Omaan makuun aavistuksen liian terävä kuivahumalonti, joka peittää pehmeän hedelmäisyyden alleen. Keskinkertainen, mutta kuitenkin ihan juotava. 3,6 tähteä. Tölkitetty 06/06/2018, ja nautittu 01/09/2018. Kivana yksityiskohtana päivämäärän vieressä tölkin pohjassa teksti: ’What’s up Europe?’

Post author: Jirka
Jirka
5 years ago
3.5
Tölkitetty 06/06/18 Juotu 11/08/18 Tuoksussa makeaa mandariinia, persikkaa, melonia ja jotain yrttistä dänkkiä löytyy myös. Suutuntuma on suussa vaahtoava ja keskitäyteläinen, mutta ei sen enempää. Runko on oikeastaan pieni pettymys. Maku alkaa makeana, mutta myös hieman happamana, käyden nopeasti liian kuivaksi. Tuoksu lupaili enemmän omaan makuun. Maussa hedelmäisyys jää hieman kuivemmaksi, tuoksu antoi odottaa kunnon mehukestejä. Aivan pikkuriikkistä saippuaisuutta jälkimaussa. Muutoin samat hedelmät kuin tuoksussa, mutta mausta löytyy myös greippisyyttä. Keskinkertaista.