Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Zakladowy
10 ratings
Zakladowy
Poland

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.9
Backlog. 0,5l pullo Rastal Craft Master One lasista. Musta olut, niukka ruskea vaahto. Oikein miellyttävä mokkainen ja suklainen tuoksu, paahdetta piisaa. Taustalla sitruksista humalaa. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on ihan inasen kevyt, mutta kivan kaakaojauheinen. Tämä taittuu aika voimakkaasti portterin puolelle. Tummaa ja paahdettua mallasta, nokipannunahvia sekä tummaa suklaata. Hitunen multaa ja turvetta. Ihan vähäsen greippiä ja havuista katkeroa. Hento karamellin maku taustalla. Loppumaku on paahteisen kahvinen ja katkeran pihkainen. Ei ehkä IPAmaisin Black IPA, mutta oikein makoisa tapaus kuitenkin.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.3
Collaboration with Browar Hopito Tummanruskea. Vaalean ruskeat vaahdot. Tuoksu suklainen. Maku paahteinen, maitokahvinen ja aavistuksen hedelmäinen(BB17/7/22) Hyvä olut.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.0
Samettinen 3 sormen paksuinen vaahto sameassa, keltaisessa ja virkistävässä oluessa. Keski hiilihappoinen . Kuiva, katkera ja yllättävän hapan aivan kuin jotain souria olisi seassa, mangoa tuntuis olevan myös . Hedelmäinen ja mehumainen.

Post author: Samppe77
Samppe77
3 years ago
3.8
Raikas neipa vahva suositus

Post author: Willy
Willy
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.4
Asiallinen neipa, helppo vaikka voltteja onkin.

Post author: Feline B
Feline B
5 years ago
3.8