Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pivovar Mazák
31 arviota
Pivovar Mazák
Czech Republic

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ MultiQlti
2 months ago
3.4
Reippaan havuinen ja katkeroinen. Paahdetta ihan vähän. Pykälän vetinen lopussa.

Post author: Jani S
Jani S
@ Pivana.cz
2 months ago
3.0
Tästä löytyy valtavasti makuja. Alkuun kielenpäällä makeaa joka muuttuu hetkessä kohti synkempää ja loppujenlopuksi jälkimakuna kuivan karvas lopputulema. Vaaleankellertävää ja matalahappoista ilolientä.

Post author: Risukka
Risukka
@ DrinkOnline.eu
2 months ago
4.8
Aiva järkyttävä pamahdus ku korkin väänsin puolen litran mitalla (pitkäaikaislainattu muken kuppi) auki. Hyvin runsasta paahdetta, jopa hieman pohjaan palaneen kahvimaista kitkeryyttä, kahvia, tummaa suklaata ja teräviä makuja taittamaan vaniljaa. Viimein erinomainen 0,75 pullo Drinkonlinesta. 😍

Post author: keijoking
keijoking
@ DrinkOnline.eu
4 months ago
4.0
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto kullan värisessä sameassa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Pehmeää greippiä, havupuiden neulasia ja sopivan kuivakin. Hyvin humaloitu, hyvä simppeli NEIPA. Hedelmäinen, humalamainen ja sitrusmainen.

Post author: Martin "Vacky" Z
Martin "Vacky" Z
4 months ago
3.5
Vánoční IPA z českého podání Mazák. Lehce nasládlé, ale dobře nahořké pivo s plnou výraznou chutí a chmelovou stopou. Tělo je hořké, ale nijak přehnaně. Dobře doplňuje sladovou sladkost a zůstává v ocase . Hodnocení: 3,5 / 5

Post author: keijoking
keijoking
@ DrinkOnline.eu
6 months ago
3.0
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto kullan värisessä kuultavassa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Galaxy humalan upea hedelmäinen ja kuivahko puraisu, kylläpä maistuukin hyvälle. Hedemäinen, humalamainen ja raikas.

Post author: Risukka
Risukka
@ DrinkOnline.eu
6 months ago
3.8
Paahdetta, kitkeryyttä ja havuista humalointia. Mielekäs kokonaisuus ja ensimmäine näist Drinkonlinen 0,75 pulloist mikä on oikeest hyvä.

Post author: keijoking
keijoking
@ DrinkOnline.eu
10 months ago
3.5
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto ruskeassa sameassa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Hapan, hiivainen, sourimainen maku jossa ohuesti mangoa ja vaniljaa vielä vähempi. Mutta mutta yllättäen toimii, vähän erikoinen joo. Hedelmäinen ja mausteinen.