Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Keesmann Bräu
187 ratings
Keesmann Bräu
Germany

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Naube
Naube
@ K-Citymarket Pirkkala
7 days ago
3.9

Post author: OhraVesku
OhraVesku
13 days ago
3.5
Perushelles, kevyt, happoa sopivasti, kevyesti maltainen, pirteä ja kaikki tasapainossa, helppo juotava, makua voisi olla hivenen enemmän.

Post author: Jani Äs
Jani Äs
@ K-Citymarket Oulu Rusko
16 days ago
3.5
Lähi-Cittariin oli tullut tämmöinen uutuus, joten otin kokeeksi. Kyseessä on vahvan humalainen pilsneri, joten kelvollinen ja laadukas aine on kyseessä. Pullon hinta oli sen sijaan suolainen, yli 5€, joten jatkossa tämä jää hyllyyn.

Post author: IngoFriendt
IngoFriendt
16 days ago
3.8
Ordentlich herb

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ K-Supermarket Kampus
27 days ago
3.6
Paluu arkeen edessä, jonka kunniaksi 200km:n moottorimarssi. Ensi viikolla EHKÄ itseä hieman niskasta kiinni, mutta sitä ennen rähmäpizzaa ja kaljaa.. Tuoppiin kaatuu kullankeltainen, vähävaahtoinen olut, tuoksussa on kukkaisuutta ja hunajaisuutta. Ai että, miten raikas ja täyteläinen helles, siis makujen sinfonia ja puhtaus iskevät hienosti. Maltaisuus, kera miellyttävän pitkän kaltaisen makeuden kanssa on jotenkin niin täydellinen tämän pizzan kylkeen. Ananaksen makeus pizzassa toimii hyvin jalopenon kanssa. Tähän kun yhdistää vielä makean hellesin 😋 Hellesin kevyt nurmisuus tuo myös hyvän lisämausteen. Nerokkaan yksinkertainen ja toimiva saksalainen helles, Hell yeah!

Post author: Puliukko
Puliukko
@ K-Citymarket Tammisto
28 days ago
2.8