Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Haselhoff
11 ratings
Haselhoff
Russia

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Muumi
Muumi
5 years ago
2.6
Tummemman sävyistä. Ei kovin hedelmäinen vaikka etiketin mukaan pitäisi olla. Vaahto jää pinnalle.

Post author: Nikita Zhebelev
Nikita Zhebelev
6 years ago
2.5
It is not the best stout. This drink like not shit, but he is far from ideal.

Post author: oipaT
oipaT
6 years ago
3.5
Korkissa kalevalaiseen tapaan tyylitelty sormikoukku ja etiketissä tyylitelty silta - tai sitten ihan jotain muuta. Tiheä pysyvä valkea vaahto peittää melko kirkkaan pronssinvärisen alen. Katkeruus maistuu keskivoimakkaasti koko suun leveydeltä. Kuplii kielellä vähän ikävästi. Hedelmäisyys kurkkaa jääden piiloon. Lopussa yrttisyyttä, kenties lakritsia. Napakka greippinen katkeruus jää suuhun.

Post author: Muumi
Muumi
6 years ago
2.0
Not too bad but nothing special.

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ Pietari, Venäjä
6 years ago
4.2
Vaaleaa, sitruunaisen väristä olutta kaatuu lasiin. Kermavaahtomainen, paksu vaahto nouseeparin sormen paksuudelta ja laskeutuu nopeasti, jättäen oluen pintaan ohuen vaahtokerroksen. Sitruunaisen vehnäinen, raikas ja kirpeä tuoksu. Maltaat tuoksuvat lempeinä taustalla. Hieman paksuhko runko. Todella pehmeä suutuntuma. Hyvin vahvasti hiilihapotettu. Ensimmäisenä huomion kiinnittää oluen silkkisen pehmeä, maltainen, mutta sitruksinen makuprofiili. Maltaat maistuvat voimakkaan viljaisina ja jopa kermaisen makeina. Sitrusta on käytetty vahvasti, mutta ei kuitenkaan liian hallitsevasti, saatika pistävästi. Jälkimaku on miedon humalainen ja lyhytkestoinen. Pietarin tulijaisia osa 3/5. Vahvasta hapotuksesta huolimatta olut on todella helppo ja miellyttävä juotava. Varsin tasapainoinen kokonaisuus. Kaikin puolin miellyttävä tuttavuus. Vahvasti suosittelen kaikille vehnäoluiden ystäville. Suomesta saatavuus vissiin nollaluokkaa, kun tätä ei oltu Pint Pleaseen vielä lisätty.

Post author: Muumi
Muumi
6 years ago
3.0
Kirsikkaolut. Hyvän tuoksuinen ja makuinen käsityöläisolut.

Post author: Jone L
Jone L
@ Pietari, Venäjä
6 years ago
3.5

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
6 years ago
1.5
Tuoksu lupaavan makea ja suklainen, kahvista paahteen vivahdetta lisäksi. Maku kielenkärjellä hyvä, suklainen ja kuivaa kahvista paahteisuutta. Sitten maku muuttuu yllättäen vetiseksi ja todella metalliseksi, onko se katkeron sävyä vai mitä, siitä en saa selvää, mutta maistuu kuin kuorallisen kolikoita kippaisi suuhun. Suutuntuma pehmeähkö, mutta silti vetinen. Nyt ei stoutti onnistunut, mutta laitettiin pulloon silti😜

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
6 years ago
3.0
Tuoksu jännästi selvän toffeinen ja eksoottiseen suuntaan taipuvaa sekshedelmäisyyttä. Maku aika maukkaan hedelmäinen, hieman sitrusta ja sekahedelmäisyys onkin oikeastaan hyvää punaista omenaa, mutta sitten toffeisuus jyrää ja on liiankin makean maltaista. Katkero kohtalainen ja yrttisen greippinen sävyltään. Suutuntuma vaahtoinen, täyteläinen, liiankin tahmainen. Ihan on taas omaa lajiaan tämä itänaapurin erikoiskalja, oikeastaan hyvääkin, mutta aika makeaa eikä todellakaan APAa, ennemminkin menee britti bitterin suuntaan, aika osuvastikin.