Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mallassepät
Verified brewery icon
Vérifié
19244 notes
Mallassepät
Naantali, Finland

Débloquez l’autocollant Mallassepät en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Naantalin Eeppinen IPA en notant la bière Naantalin Eeppinen IPA dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Double Or Nothing en notant la bière Double Or Nothing dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Pint Please Double NEIPA en notant la bière Pint Please Double NEIPA dans l’application Pint Please !
Me olemme Mallassepät – intohimoisia olutharrastajia, jotka muuttivat harrastuksensa menestyväksi pienpanimotoiminnaksi. Haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen tarjoamalla vain laadukkaimpia tuotteita. Maailma on täynnä keskinkertaisia oluita, niitä emme halua lisää. Uskomme että oluella on aina oltava luonnetta, sen on oltava loppuun asti hiottua mutta myös rajoja rikkovaa. Haluamme, että oluitamme maistellessa voit todeta: ”Sepät tekivät sen taas”! MALLASSEPPIEN PANIMON MYYMÄLÄ Panimomyymälästämme löydät usein erikoisuuksia, joita et helposti muualta löydä. Tervetuloa! Voit myös sopia vierailukäynnistä aukioloaikojen ulkopuolelta. AVOINNA: Ma-Ti: 9-17 Ke-To: 9-19 Pe: 9-20 La: 12-20 Su: Suljettu

Avis

Post author: Allu1000
Allu1000
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
34 minutes ago
3.3
Ei ihan parasta mallasseppää.

Post author: Jani K
Jani K
@ Pub Kultainen Apina
34 minutes ago
3.8
Todella tuhti,makeahko hedelmäpommi. Paksu suutuntuma ja äärettömän maukas mehu. 😋🍺👍🏻

Post author: Sharger
Sharger
@ Mallassepät
53 minutes ago
3.6
Väriltään kirkas,maultaan raikas ja sitruksinen. Eihän tämä nyt parasta Seppää ole mutta hyvän makuinen pale ale varsinkin kun tietää miten tämä on tehty. Sepillä on kyllä osaamista kun saa uudelleen kierrättämällä parempaa tavaraa kuin monet panimot ekalla yrittämällä ja tuo nimi on kyllä hieno REPALE.

Post author: Tino.O
Tino.O
2 hours ago
3.6
Loistava lager.

Post author: Wallis
Wallis
@ Mallassepät
2 hours ago
3.7
Maukas kesäinen olut, aurinkoiseen kevät päivään.

Post author: Leif C
Leif C
14 hours ago
3.5
Indiana Jones esittää: Lähes vaahtoamaton samean tummanpunaruskea olut joka tuoksuu makean katajaisen muhevalta ja maistuu makean rapsahtavan katajaisen belgisen mehevältä, kolme ja kolmevarttia alaspäin. PE: 08.-24.

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
15 hours ago
4.0
Näftinsormenleveyden verran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu kepeän makean maltaisen muhkealta ja maistuu kuivan makeahkon paahteisen tummasuklaisen bourbonisen paahteisen kahvisen kaakaoisen kallioimarteisen lakritsisen maltaiselle, neljä ja vartti alaspäin.

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
16 hours ago
4.5
Näftinsormenleveyden verran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean kanelisen kardemummaisen vaniljaisen alkoholisen maltaiselle ja maistuu bourbonisen lämmittävän, silkkisen pehmeän suutuntuman, katkeran tummasuklaisen kahvisen, moniuloitteisen muhkean, makean maltaiselle. On kova, vaikka pulloa avatessa pelotti toi kanelipullan voimakas aromi. Neljä ja puoli bojoo. PE: ei oo. Erä: 1-2024.

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
18 hours ago
3.5
Näftinsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa utuisen kellanruskean semiläpinäkyvän valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän olkisen maltaiselle ja maistuu makean katkerahkon mukavan maltaiselle, kolme ja kolmevarttia alaspäin. PE: 10.-25.