Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oslo Brewing Company
965 notes
Oslo Brewing Company
Oslo, Norway

We approach beer through our love for Oslo and the fantastic opportunities and setting this city offers, during all seasons. We are putting the city on the map. And we’re using our beer to do so. We’re doing everything in the now. Our company is not based on thousand years of experience, but based on what beer is today and what our city is today. Oslo is extremely exciting. So is beer.

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Jani K
Jani K
@ Alko Nokia
2 days ago
3.4
Taas tilaustavaraa. Pehmeän paahteinen,suklainen,kahvinen,lakritsinen. Helposti juotavaa. 😋🍺

Post author: Juhana
Juhana
@ K-Citymarket Ideapark Seinäjoki
2 days ago
2.7
Vallan mainiota jos tykkää makeista juomista, tää on sitä koska toi kaakaon ja lakritsin sekoitusta paljolti. Tää on aiva hyväskää mutta ei mitään tajunnan räjäyttäjää😎😂

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
@ Alko Pilkko
2 days ago
3.6
Makea ja parfyymisen mausteinen olut. Vahva ja maukas maku. Pehmeä suutuntuma, mutta runko ei täysin kanna vahvaa makua.

Post author: Max2
Max2
6 days ago
3.6
Lähes pikimusta olut. Vaahto oli alkuun mukavasti,mut hävis todella nopeaan. Tuoksu kahvia,suklaata ja hyvää paahteisuutta. Lakritsia pienesti taustalla. Maku alkuun kahvinen taittuen suklaaseen. Syvää paahteisuutta ja lakritsi sieltä taustalta tulee,ois voinu olla enempikin. Pikkasen liian makea omaan makuun,mut siltikin oikein maukas Porter 👍

Post author: Vihreäkenkäinen Shrambo
Vihreäkenkäinen Shrambo
10 days ago
0.7

Post author: Jaitta
Jaitta
10 days ago
3.0
Pehmeä suutuntuma, kahvi ja suklaa jää maistumaan

Post author: Kari K
Kari K
12 days ago
3.3
Suklaa maistuu ,ja vähän lakritsia ihan ok.

Post author: Cavalera
Cavalera
@ Alko Idänpää
15 days ago
4.0
Lakritsisuutta, suklaisuutta sekä kahvin paahteisuutta tarjoava lähes musta Oslo dream porter on loistava kokonaisuus. Lakritsi sekä suklaan täyttää suun makunystyrät niin että tämä toimii jälkiruokana vallan mainiosti. Makeus vaikuttaa välillä jopa.liian häiritsevästi itelle mutta taas toisaalta se toimii tässä mainiosti. Vahva suositus ja tulen tutustumaan tämän panimon tuotteisiin uudestaan.