Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pivovar Rohozec
1589 arviota
Pivovar Rohozec
Czech Republic

V pivovaru Rohozec se pivo vyrábí klasickou technologií, v zásadě podobným způsobem jak jej původně vyráběli už naši předkové při založení pivovaru. Na výrobu piva se používají 3 základní suroviny: voda, slad a chmel. Právě výběr těchto surovin se významně podílí na konečné kvalitě hotového piva. Vodu využívá pivovar z vlastních studní, z pramenišť ve Vazoveckém údolí. Slad se zpracovává český, plzeňského typu, který se nakupuje ze sladoven v okolí a chmel se používá proslulý žatecký červeňák, který dodává rohozeckým pivům charakteristickou příjemnou hořkost.

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Kimmolut
Kimmolut
@ Eikan pankki
24 days ago
3.0
Tumma lager. Ei erotu mitenkään edes peruslaakerista mutta juotavissa.

Post author: kalja.lauri
kalja.lauri
@ Prisma Joensuu
2 months ago
2.5

Post author: Henri A
Henri A
@ Alepa Sturenkatu 40
2 months ago
4.5
Eilinen vanhan ajan ördäys juhlinta ja tuoppien kumoaminen meinaa kääntyä karmivaksi krapula-myrkytystilaksi… mutta onneksi: - Pomelo pelastaa! Kiitos!

Post author: Jani S
Jani S
@ Pivana.cz
2 months ago
3.1
Ei mitään kovin kummoista. Keskinkertaista settiä.

Post author: Ässä S
Ässä S
@ Prisma Kouvola
2 months ago
3.8
Otin ihan vaan vitsinä hyllystä kun huomasin että vaan 2,2% ”limpparia.” Kuohahti ihan kun kunnon olut. Tuoksu aika perus sitruuna oluelta tai perus radlerilta. Väri on laimean Jaffan väristä. Ihan kaunista. Maistuu myös ihan miellyttävällä kun on jääkylmää. Alku maku on aika mieto ja lopussa tulee greippilimsan tyylinen pehmeä, ei kuitenkaan katkero, vaan ihan pienesti makea tuntuma. Kyllä tätä joisi kesällä saunan päälle pullon. Äsken söin ”joulukinkkua” niin sen suolaisuuden päälle tää toimii kyllä hienosti. Voisin ostaa kesällä toisin jos osuu kohdalle.