Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pipeworks Brewing Company
275 ratings
Pipeworks Brewing Company
Chicago, United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
5 months ago
3.9
Klassikko pelejä ja kevyesti kai jonkin sortin klassikko kamaa olutkin. ULKOASULTAAN olut on kullanruskeaa ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on hedelmäinen, vähän havuinen ja maltainen. MAKU on aika jännä. Kirpeää hedelmää, mallasta, kukkaisuutta ja kevyttä havuisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti hapotettu. Tää on aika hyvää. Todella puhdas makumaailma.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ Drikbeer
5 months ago
3.5
Ihan ok kukkainen saison.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
5 months ago
3.8
Peli-ilta muuttuu sarjaillaksi ja sarjana Kummeleiden Lihaksia ja luoteja. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on mandariinen, mangoinen, passionhedelmäinen, hunajameloinen ja kukkainen. MAKU on mangoinen, marjainen, humalaöljyinen, kukkainen ja havuinen. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti hapotettu. Vähän erikoinen yhdistelmä Strata ja Centennial. Ei oikein sovi kyllä minun mielestä WC hops 101 ja erittäin NEIPA painotteinen Strata humala yhteen. Mutta ainakin persoonallinen, raikkaahko ja hauska.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
5 months ago
3.9
Peli-ilta jatkuu. Pienessä pelihuoneessa kaksi raavasta miestä näillä helteillä, joten nesteytystä tarvitaan. Tölkitetty 29.4. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on hedelmäinen. Mangoa, mandariinia, greippiä kuorineen. MAKU jatkuu pehmeän hedelmäisenä. Mangoa, mandariinia, appelsiinia, hunajamelonia, nektariinia. Jälkimaussa vähän humalaöljyä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja pehmeästi poreileva. Hyvä raikas NEDIPA. Joku wau tästä jää puuttumaan.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
5 months ago
3.6
Juhannuksen peli-illan alkuun jenkki DIPAa. ULKOASULTAAN olut on kirkasta kullanruskeaa ja siihen nousee valkoinen. TUOKSU on mangoinen, greippinen, kukkainen ja havuinen. MAKU on kivihedelmäinen, greippinen, sitruunankuorinen ja havuinen. Jälkimaku dänkki ja humalaöljyinen. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja keskiasteisesti hapotettu. Aika keskinkertainen DIPA varsinkin jenkki asteikolla.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
5 months ago
3.8
Juhannus käyntiin itselle uudella panimolla. Pipeworks ekaa kertaa testissä 10.5. tölkitettyä 10,1 alk% olutta, jota panimo haluaa kutsuttavan "vain" DIPAksi. ULKOASULTAAN olut on hieman sameaa kullanruskeaa ja siihen nousee valkea vaahto. TUOKSU on kivihedelmäinen, greippinen, mandariininen ja appelsiininkuorinen. MAKU on pehmeä. Mangoa, greippiä, persikkaa, mandariinia, limeä. Jälkimaussa tuo sitruksisuus korostuu ja mukaan tulee jostain karamellisuutta. Yllättävän helposti juotavaa, vaikka melkein pitäisi tämäkin TIPAa olla. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja keskiasteisesti hapotettu. Oikein hyvä maustettu DIPA/TIPA. Joku wau tästä vaan jää puuttumaan.