Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Birrificio Menaresta
47 notes
Birrificio Menaresta
Italy

The Menaresta brewery is located in Carate Brianza, Northern Itsly. Menaresta produces beers linked to the territory: the name takes its name from the Lambro and the symbol reproduces the sperada, a typical feminine hairstyle used in Brianza until the beginning of the 1900s, it proudly produces high fermentation beers produced with technique, passion and stubbornness.

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Foeders Online
30 days ago
4.0
OLUT: Birra Madre ”In del Bosc” Madribulan PANIMO: Birrificio Menaresta OLUTTYYPPI: Lambic MAA: Italia VAHVUUS (ABV): 4.8% VÄRI (EBC): Meripihka (20.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hyvin mieto. Hennon leipäisä, hapan omenainen, tammimehuisan uittopuinen. Erikoinen, hidas ja mieto. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Tuoreen ja Kypsytetyn Birra Madren Blend. Tammitynnyröity. Hapanjuuri hiivalla käytetty. Ensisiemaisu. Miellyttävästi se kehittyy ja siinä on mallastakin tunnussa mukana, jes! Mutta tosiaan. Kyse on selkeästi kokeneesta oluesta. Laakea se on kokonaisuudessaan. Kosteaa tammipuuta, -leipäisyyttä ja -viljaa. Omenaisuus piipahtaa välillä tuossa, kuin myös ylikypsä hedelmäisyys ja varsinkin persikan täyteläinen mehukkuus. Hiivaisuutta on hennosti, mutta kostea uittopuumaisuus vie tätä. Erikoinen tyyli huomioiden. Runko on kokenut, pehmeä, kevyen kuplainen, mattainen ja mukavasti hitaan antava. Samea. Kevyesti vain hapan. MUUTA MAINITTAVAA: Ei itselle parasta Menarestaa, mutta hauska kokemus tällainenkin, hapanjuuri Lambic. Hyvin tulee hapanjuuri hiiva sekä mallas maussa mukaan. BBF 3/2025 TASTED 4/2024

Post author: burnbeat
burnbeat
@ Posta Bistrot
1 month ago
3.8
Hyvä, vahva ale skottityyliin. Shortly in English: Good strong Scottish style ale.

Post author: burnbeat
burnbeat
@ Posta Bistrot
1 month ago
3.5
Vasemman puoleinen mukavan pirtsakka matalien prosenttien ipa. Shortly in English: Good light alcohol ipa, the one on the left.

Post author: tja
tja
@ Posta Bistrot
1 month ago
2.5
Ei nyt ihan.

Post author: Giulia D
Giulia D
4 months ago
3.2
Birra dal profumo e sapore molto speziato e mielato. Né dolce, né amara. Resta morbida al palato e il sapore si spegne dolcemente.

Post author: KingMorfeo
KingMorfeo
@ Esselunga
4 months ago
1.8
Birra dolce e beverina. Manca di struttura e schiuma

Post author: Grey
Grey
@ Foeders Online
5 months ago
4.0
🇮🇹 Vuoroon Italialainen panimo, jolta olen saanut maistaa yhden oluen. Se teos (Roots In Wine) oli täydellinen 5⭐️ kokemus. Toki Italiassa nautittuna. Upeaa vihdoin saada itselle pari uutta kokeiluun 🇮🇹 OLUT: Birra Madre PANIMO: Birrificio Menaresta OLUTTYYPPI: Lambic MAA: Italia VAHVUUS (ABV): 4.8% VÄRI (EBC): Kultainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Omenainen, tamminen, kuivamaltainen/ -viljainen, hennon Sauvignon rypäleinen, mustapippuria, jopa inkiväärimäis puhtautta. Runsas ja siltikin vienon tyylikäs. VAAHTO: Sormen mitassa piipahtava. Pienikuplainen ja tiivis. Äänekäs. Täysin kaikkoava. GREY’S VIEW Panimon sanoin; tavallaan Lambic, hapanjuurihiivalla. Ensisiemaus on pehmoinen. Kovinkin pehmoinen. Maussa kypsää ja nuorta; sekaomenaisuutta, tuoreviljaista sekaleipäisyyttä, kevyesti vain happamuutta, runsaammin vaalearypäleistä valkoviinimäisyyttä, mitä voisi olla runsaamminkin. Kevyen rungon takaa löytyy kevyen nopea ja hauskan laiska kuplaisuus, miellyttävä pieni rypäleinen kate sekä paikoitellen mukavan raikas kokonaisuus. MUUTA MAINITTAVAA: Miellyttävän vankan kokeneen tasapainoinen se on. Todella juhlavan oloinen. Mieluisan tammiomenaisen maltainen ja tyylikäs itselle. BBF 2024 TASTED 11/2023