Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Alahovin Viinitila ja Panimo
363 ratings
Alahovin Viinitila ja Panimo
Finland

Suomen ensimmäinen tilaviinimyymälä avattiin toukokuussa 1995 Alahovin viinitilalla. Siitä asti tila on tuottanut laadukkaita marjaviinejä, likööreitä, siideriä ja uusimpana tuotteena olutta. Viinit, siiderit ja oluet löytyvät viinitilan myymälästä. Viinituvassa voi maistella tilantuotteita sekä nauttia aidoista savolaisista ruoista. Viinitilalla teitä palvelevat viinitilan isäntä ja emäntä, Risto ja Taina Hallman.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Thyy
Thyy
@ Alahovin Viinitila ja Panimo
8 days ago
4.0
Juoma on omenamehun värinen ja vaahdoton. Tuoksu raikkaan omenainen Maku on raikas, makean omenainen, mutta silti jälkimaussa on hieman kuivaa omenaa eli semi makea. Alkoholi ei maistu läpi. Hyvää craft siideriä Alahovilta, joka tuntuu pystyvän tekemään kuivia sekä makeita siidereitä toisin kuin muut siiderin valmistajat suomessa, joiden siiderit maistuu identtisiltä.

Post author: Thyy
Thyy
@ Alahovin Viinitila ja Panimo
15 days ago
2.0
Juoma on väriltään omenamehun värinen ja vaahdoton. Tuoksu on omenainen. Maku raikkaan omenainen. Semi kuivahko siideri. Hieman vetisempi kuin tuo makeampi versio tästä.

Post author: Thyy
Thyy
@ Alahovin Viinitila ja Panimo
16 days ago
3.4
Juoma on väriltäänperus omenasiiderin värinen ja vaahdoton sellainen. Tuoksu on raikkaan omenainen. Maku on makean raikas omenainen siideri. Tämä on toinen makean puoleinen craft siider, johon suomessa törmännyt. Kaikki muut on niitä perus kuivia siidereitä, joissa kaikissa on sama maku!

Post author: Heluna
Heluna
@ Olutravintola Pikkulintu Kontula
16 days ago
3.0

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Olutravintola Pikkulintu Kontula
16 days ago
3.0

Post author: Tero K
Tero K
@ ABC Pitkälahti Kuopio
4 months ago
3.4
Ihan hyvä oli.

Post author: Yorma
Yorma
@ Prisma Kuopio
4 months ago
3.1
Maistuu sekä ruis että ipan katkeruus. Yhdistelmä on turhan tunkkainen. Potkua löytyy näinkin vähävolttiseen tuotteeseen. Jatkaa tämän kehittelyä.