Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rebello Wines
5 notes
Rebello Wines
Australia

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ Liquorland, Cairns Central Shopping Centre
5 years ago
2.7
Transparent, champage-colored cider with lively, short-lived carbonation unleashes a white, small-bubbled head that fails to reach half a finger's height and settles rushedly down to zero. The scent portrays loads of zesty passionfruit, a tad apple juice, a bit of carambola and a little pinch of dragonfruit. The fragrance gives a really sweet impression of the drink. The taste is, however, less sweet than I was afraid of, yet it must be described medium-sweet. Passionfruit and red apple are self-evident, you can guess them already from the name. Carambola can also be detected. I also find a bit green grapes and a tiny injection of raw pear. Dragonfruit is absent from the tongue. So, even though there's a good degree of sweetness in the taste, there's also some acidity and faint tartness. I like it that way. The cider finishes relatively short. The mouthfeel is juicy, tropical, distantly tart and somewhat sappy.

Post author: Repa
Repa
@ Drink Bar & Grill
6 years ago
4.0
Australialaisten paperipussisiiderien kolmas ja viimeinen osa. Luvattu makukavalkaadi on jälleen laaja: omenaa, minttua, limeä ja chiliä. Oikeastaan kaikki edellämainitut ovat piilossa tuoksussa, edukseen erottuu oikeastaan vain chili. Neste on melko vaalea, suodatettu ja kirkas. Happoja näyttäisi olevan jonkin verran. Suussa maistuu luvatuista eniten omena ja minttu. Lime jää taas vähän sivurooliin. Lopussa miedohko chilin poltto joka jää kyllä mukavasti lämmittämään. Helppoa juoda, ja taitavasti on korkeahko (8%) alkoholiprosentti saatu piiloon. Hyviähän nämä kaikki kolme olivat, tämä ehkä paras.. sopivan kuiva. Harvoin on näin moniulotteinen maku siiderissä. Vähän teollinen tämä on muttei häiritsevissä määrin.

Post author: Repa
Repa
@ Drink Bar & Grill
7 years ago
3.5
Australialaisten paperipussisiiderien trilogia on siirtynyt toiseen osaan, nyt vuorossa on Vietnam teemainen siideri. Makuina etiketin mukaan lychee (litsi/kiinanluumu suomeksi), mansikka ja päärynä. Hurjalta kuulostaa. Lasiin kaadettaessa ei nouse vaahtoa pintaan, happojakin vain vähäisenlaisesti. Nesteen väri muistuttaa päärynäsiideriä ja on kirkasta. Tuoksussa selkeästi voimakkaimpana mansikka. Maku puolella vallitsevana elementtinä on myös Mansikka, ohuesti myös joku muu.. ehkä tuo litsi?? joka tosin minulle on täysin vieras marja. Päärynä jää tässä täysin piiloon. Tässäkin siiderissä tuo suhteellisen vahva alkoholiprosentti (8%) on saatu hyvin piiloon. Kaikenkaikkiaan mukava puolikuiva siideri. Kyllä tätä jatkossakin juo.

Post author: Repa
Repa
@ Drink Bar & Grill
7 years ago
3.5
Nyt on harvinaista herkkua tarjolla ! Nimittäin Australialaista siideriä joka on kyllä tosiaan kaukana kotoa. Puolen litran lasipullo oli pakattu upeasti koristeltuun paperipussiin. Jos tämä on erikoista niin erikoinen on luvattu makumaailmakin: Limoncello, Veriappelsiini & Päärynä. Kullanvärinen suodatettu siideri ei juurikaan vaahtoa kun tuoppiin kaataa. Tuoksussa erottuu luvatuista eniten Limoncello ja hiukan veriappelsiini. Maussa hallitsee ensin päärynä ja sitten veriappelsiini, limoncello jää aikalailla sivurooliin tässä.. jälkimaussa ehkä vähän kutittelee. Sokeri tässä ei liiemmin maistu, eli melko kuivaa on. Verrattain korkea alkoholiprosentti (8%) pysyy hyvin piilossa. Kaikenkaikkiaan aika villi tuote viileässä pohjolassa. Hyvää.