Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Browar Spirifer
6 arviota
Browar Spirifer
Poland

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Lion
Lion
6 years ago
3.5
Couleur brune foncée à noire, mousse blanche crémeuse. Au nez, malt torréfié, chocolat, mûres, houblon. Le goût, malts chocolatés, café, petite amertume houblonnée, fruits rouge.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
6 years ago
3.5
Hyvin perus imperial stoutti Puolasta. Pieni beige vaahto, kuplia hillitysti. Maussa ainakin paahdetta ja suklaata, luvattua vaniljaa oli todella hillitysti. Kyllä tämän mielellään joi, mutta tuskin ostan uudestaan.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
7 years ago
4.0
Hyvä imperial ipa Puolasta. Katkeruutta tarpeeksi, mutta ei liikaa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ EBrowarium-Nettikauppa
7 years ago
4.0
Samean oranssinen dipa sormen paksuisella vaalealla vaahdolla. Tuoksu on raikkaan banaaninen sitruksinen, mehuinen, kevyen mausteinen, sekä kevyesti rukiinen ja vehnäinen. Maltaat heikosti esillä tuoksussa. Maku on runsaan tuoreen sitruksinen ja kuivahkon sekä happaman greippinen, happaman mehuinen, trooppisen hedelmäinen, yrttinen ja ruohoinen. Maltaita puskee esiin perässä ja kun tietää, niin ruista ja vehnää on havaittavissa. Ei kuitenkaan liian maltainen. Katkeroa reiluhkosti, jotain 70-80 ibua veikkaisin. Greippiä ja hedelmää maltaisella mausteisuudella tiivistettynä. Jälkimaussa happamaa hedelmämehua ja humalaista yrttisyyttä. Suutuntuma on hiilihappoinen keskitäyteläisellä rungolla. 7,3% ei tunnu juurikaan. Happama kokonaisuus. Suhteellisen helposti juotavaa. Seuraavalle pyörälenkille juomapulloon tätä. Moniviljainen olut, raikasta hedelmäisyyttä ja tuoretta sitrusta tuomassa toivoa lenkin loppuun asti. Eikä liian tuhti jolloin voi hörppiä enemmänkin kerrallaan matkan aikana. Vähän rajoilla 4 tähteä, mutta tulkoon raikkaudesta ja helposta juotavuudesta.