Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fat Lizard Brewing Co.
51109 notes
Fat Lizard Brewing Co.
Espoo, Finland

Débloquez l’autocollant Fat Lizard en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Sumeet
Sumeet
13 hours ago
2.6
Aivan kelpoa. Sitruksista ja kivat katkerot. Ei silti omia lemppareita Fat Lizardilta.

Post author: Joni I
Joni I
@ K-market Moisio
14 hours ago
2.2
Tätä Neil deGrasse Tyson ei ostaisi uudelleen, enkä osta minäkään. Tosi valju ja jälleen täytyy todeta, että fat lizard Ei ole mikään kovin kummoinen panimo.

Post author: HuuHaaHaikuilija
HuuHaaHaikuilija
@ Sokos Herkku Oulu
15 hours ago
3.8
Alennuksesta Mukavasti hedelmää Sopiva happo

Post author: Max2
Max2
16 hours ago
3.1
Kuparisen sävyinen läpinäkyvä olut hyvin niukalla vaahdolla. Tuoksu maltaisuutta,yrttisyyttä ja hivenen sitruunaa. Maku lähtee maltaisuudella pientä keksiä. Jatkuu yrttisellä meiningillä taittaen sitruunan makuun. Perus hyvä helposti juotava Lager missä ok raikkaus.

Post author: wellthatsbeertastic
wellthatsbeertastic
18 hours ago
4.0
Tottahan nuo etiketissä puhuvat, ei uskoisi näin matalaprosenttiseksi! Makua on kuin vahvemmassakin NEIPA:ssa 💪 On kyllä hyvä olut ja löytyipä vielä kohtuulliseen alle neljän euron alehintaan. ig: @wellthatsbeertastic

Post author: Cavalera
Cavalera
@ K-Citymarket Heinola
1 day ago
4.0
Nappasin ohimennen tölkin mukaan sen tarkemmin sitä katsomatta ja tämähän olikin mielenkiintoinen tapaus kun olutta avatessa huomasin olevan children of bodom murder point. Sitä selvitellessäni esille tuli muunmuassa että osa tämän oluen vedestäkin hankittu bodomin äijien kanssa murhapaikalta, että sellasta... Laihon muistoa kunnioittaen itse asiaan. Lasiin kaataessa paljastuu kuparin värinen kevyellä vaahdolla varustettu indian pale ale. Tuoksultaan melko perus IPA, hedelmäisyyttä, karamellisuutta löytyy. Maultaan hyvä olut omaan makuun, hedelmäinen, karamellinen, myös havuisuutta. Katkeruutta jälkimaussa sekä makeutta. Kaikkinensa tasapainossa oleva IPA kyseessä. Voisi toimia ehkä vieläkin paremmin muutaman pinnan vahvempana.