Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Finlandia Sahti
465 ratings
Finlandia Sahti
Sastamala, Finland

Finlandia Sahti on pienpanimo, joka valmistaa sahtia ja vierrettä tukku- ja vähittäismyyntiin. Panimon yhteydessä on myös anniskelutilat.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: KallioUG
KallioUG
@ Alko Hyllykallio
3 months ago
3.9
Legendaarinen sahti. Tuska taustalla.

Post author: Mikko H
Mikko H
4 months ago
3.9
Saunan päälle pikkusahdit👌 Tuoksu on kevyen makean maltainen jossa banaania ja kevyttä katajaa. Maku on mukavan pehmeä, todella helppo ja maukas.makeutta ei ole liikaa,eikä banaanisuuttakaan. Katajaista metsäistä loppua kivasti viipyillen. Erinomaista ja pitkästä aikaa mukava maistella sahtia taas.

Post author: Esa J
Esa J
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
5 months ago
3.7
Olipahan pitkä matka Oulusta Kuusamoon, ainakin kun kyydissä on kaksi kitisevää taaperoa 😅 Noh, perillä ollaan ja seuraava viikko menee sit lomaillessa. Sahtia ei oikein meinaa Oulusta enää saada. RIP Maistila. Tai olis Sonnisaarelta saanut, mutta myymälä on vähän väärässä suunnassa omiin kulkemisiin. Onneksi Alkon puolelta löytyi tämä klassikko, jota en ole edes arvioinut. 0,75l muovipullosta viinilasiin kaadettuna. Huono lasivalikoima mökissä, taas. Etiketti on erityisen kauhea, mutta toisaalta ihan hauska 😁 Sameaa kuparin väristä tavaraa. Ei vaahtoa. Tuoksu on mausteinen, banaaninen ja hiivainen. Hiilihappoja ei juuri ole. Suutuntuma on öljyinen ja paksu. Maussa on sahdin elementit kasassa. On makeaa maltaisuutta, runsasta banaania ja mausteista katajaa. Pullahiivaa ja limppua. Pikkuisen saippuaista vivahdetta(?!) ja hennosti jotain katkeraa maustetta. Rusinaa ja luumuakin löytyy, kun oikein makustelee. Kokonaisuus on hyvin makea. Loppumaku on hiivainen, banaaninen ja imelän maltainen. Sahti, niin kuin sen mielessäni maistan. Varmasti tyylinsä klassikoita, mutta olen maistanut useammankin paremman sahdin. Kyllä tätä silti hymyillen juo.

Post author: Drunken Monkey
Drunken Monkey
@ Alko Kannus
5 months ago
3.8
Clear Sahti. Not clear as in transparent, but as a stereotypical specimen of this particular countryside brew. Very good as Sahti, but the Sahti baseline itself is a mixture of yeast and alcohol. Sweet like Banana Dumles. Flat, not bubbly. Better with salty snacks like chips, drinking 0.7l standalone might be a bit stretching it out.

Post author: Nunnu
Nunnu
@ Alko Sokos, Lahti
5 months ago
2.7
Melko banaaninen maku tässä pullollisessa. Ok sahtia.

Post author: Urja
Urja
@ Alko Länsikeskus Turku
5 months ago
3.7
Itsenäisyyspäivän kunniaksi lasiin juhlajuomaa. Luonnollisesti ei kukkaa ole. Tuoksuu hiivalle. Ja hieman makealle hunajalle. Maistuu kevyesti katajalle sekä makealle hunajalle. Kevyttä yrttisyyttä. Hieman hiivamaista jälkimakua. Onhan tämä sahti aivan omaa luokkaansa.

Post author: Jarno K
Jarno K
@ Finlandia Sahti
6 months ago
3.3
Maistellaan rauhassa tämä vahvempi Finlandia sahti.. Lasiin saa kaataa oluen ilman kuohujen pelkoa. Sahti on upean tumman ruskea ja semi-samea. Tuoksussa hefemäistä, runsasta banaania. Suutuntumassa karheutta ja sokerilientä. Maussa katajaa, banaania, katkeruutta. On kyllä erinomainen sahti vaikka happoa toivoisin silti mukaan, tietämättä onko se normien mukaista tai ei..