Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
McGargles
2154 notes
McGargles
Ireland

The McGargles brand was withdrawn by Rye River in May 2022. The beers are still brewed but the McGargles brand and character names have been removed from the title.

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
3 months ago
2.4
Päiväys on mennyt nelisen kuukautta aiemmin, joten ei välttämättä ole enää maku ihan parhaimmillaan. Maistaminen vahvistaa käsitystä. Sitrusta löytyy, samoin greippiä ja jopa aavistus havuisuutta. Katkeroitakin löytyy, mutta hillitysti. Todella hillitysti ottaen huomioon, että tämä on DIPA. Alkoholi maistuu hitusen läpi, mutta ei paljoa. Makumaailmassa on yllättävän dominoivana jonkinlainen pahvisuus. Ihan jo katkerohumaloinnin puutteen perusteella voisin sanoa tämän tosiaan nähneen parhaat päivänsä. Ei taatusti mikään DIPA ole näin kevyesti katkeroinen. Kyllä tämän tällaisenaankin alas saa, mutta ei tämä mikään makunautinto ole. Toisaalta tämän makupaletin perusteella veikkaan, ettei tämä makunautinto olisi myöskään tuoreempana. Vaikka päiväys on mennyt, ei tätä ole tarvetta toistamiseen maistaa.

Post author: Harri
Harri
@ Alko Tampere Kaleva Prisma
3 months ago
3.6

Post author: Nieminen K
Nieminen K
@ Alko Tripla
6 months ago
3.5
Ruis Ipa. Yleensä pidän näistä, eikä tämäkään tee poikkeusta. Sellainen rapsakkaampi maku. Makua, muttei kuitenkaan liian karvas.