Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Browar Nepomucen
1616 ratings
Browar Nepomucen
Poland


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
1 day ago
3.5
Aika normi neipa, mehukkuutta löytyy kuten pitääkin. Tuoksu on katkeran hedelmäinen, greippiä ja ananasta. Maku on kirpeän mehukas mutta humalointi kurkistelee taustalta. Jälkimaku on perinteisen katkera.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
2 days ago
3.9
Tuoksussa persikkaa, melonia, ananasta ja limeä. Melko täyteläinen suutuntuma. Rypäleinen ensipuraisu. Kukkaisuutta ja hunajamelonia. Aavistus limeä ja greippiä. Lopussa hieman heinää ja ruohoisuutta. Laadukasta on, mutta Nelson Sauvin ei kyllä lukeudu omiin suosikkihumaliin.

Post author: DanTheBeer
DanTheBeer
@ City chef
2 days ago
4.1
Strong taste of hops maybe some sweetnes but a bit bittery after taste. Wtf I know. Pretty high alcohol procent I assume. So excellent.

Post author: Svimby
Svimby
@ Piwne Mosty
2 days ago
3.0
No nyt maistuu havumetsä voimakkaasti.

Post author: Kuivasto
Kuivasto
@ Teboil Pirkanhovi
3 days ago
3.7
Maussa mangoa, ananasta ja muita etelän hetelmiä. Aika raikas juotava, ei ole yli humaloitu. Alkoholikaan ei maistu läpi. Aika jeppis.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 days ago
3.7
Parasta ennen 9.4.2023, joten aika ehtoon puolella ollaan. Tuoksussa limeä, mangoa ja sorachi acelle tyypillisesti melko funkya korianteria. Keskitäyteläinen suutuntuma. Korianterin ja appelsiinin rytmittävä ensipuraisu. Limeä ja kukkaisuutta. Aavistus melonia ja ruohoisuutta. Hieman kitkerä loppu. Varsin hyvin toimii vielä iästä huolimatta!