Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Long Live Beerworks
129 arviota
Long Live Beerworks
Providence, United States


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Riku K
Riku K
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
19 days ago
4.8
Tölkitetty 10.12.23. Paksua ja pysyvää on vaahto. Väri on muuten röyhkeän hieno. Todella paksun samea ja kirkkaan keltainen. Tuoksussa ananasta ja sitrusta paljon. Mangoa myös kunnolla. Tuoretta, kirpeää, pientä dänkkiä on. On kyllä kivan Dänkki. Tuhti tuore tuoksu lupaa hyviä makuja. Kukkaisuutta paljon ja makeaa trooppisuutta. Lämmetessään ylikypsiä hedelmiä tulee. Persikkaa, aprikoosia. Moniulotteinen tuoksu. Maku on mitä tuoksu lupaa. On kyllä helvetin kova. Mango tulee paksuna soseena. Ananasta kypsänä. Hieno kirjo sitrushedelmiä. Löytyy pehmeää appelsiinia, mehukasta greippiä pehmeällä katkerolla. Mandariinia hennosti. Sitten on pehmeää havua. On kyllä makuja jo kylmänä ja tuhti runko. Miellyttävän pehmeä suutuntuma jopa kermainen. Päättyen todella mehukkaaseen greipin katkeroon pienellä pehmeällä havu twistillä. Aika jäätävän kova tasapaino. Yksi ehdottomasti parhaista oluista mitä juonut. Varmasti top 3 oluita mitä juonut. On kyllä kova. Tasapaino ja suutuntuma on hämmentävän kova. Ei kyllä uskoisi että 8% olut. Alkoholi ei maistu yhtään. Kuin mehua joisi. On muuten petollinen juoma. Kypsää ja tuoretta hedelmää sekaisin. Todella pehmeä olut. On kyllä tuutattu humalaa. Katkeroa on peräkärryssä mutta se on äärimmäisen pehmeää. Huh mikä balanssi. Mitä muuta tästä voi sanoa kun jäätävän kova Sumukalja. Kaikki osa alueet kunnossa. Pieni makeus on. Vaikea tästä on paremmaksi laittaa. Pieni hop burni edelleen. Hipoo täydellisyyttä omaan makuun. Ainoa mistä edes aavistuksen moittia voi on mätien hedelmien Dänkki tuoksu. No, pisteet kertoo kaiken. Alusta loppuun tyylikäs huippu olut. Ei uskoisi että 7kk ikää tällä. Minkälainen tämä on growlerissa tuoreena.

Post author: millilitra
millilitra
@ Systembolaget Online Store
3 months ago
3.5
Parasta ennen 13.12.2024, oletan että tölkitetty samana päivänä 2023. Eli vähän reilu 4kk vanha. Tuoksussa mangoa ja trooppista hedelmää. Myös humalan pihkan voi haistaa. Tummankeltainen ja samea tuote jossa pieni vaahto päällä. Tyyliltä tupla NEIPA ja onkin suoraan New Englandista Rhode Islandilta. Maun alkupuoli on hyvin mitäänsanomaton. Suurin osa mausta tulee vasta loppupuolella. Yllättävän reilu katkero. Trooppinen maku jää katkeron jalkoihin. Ei kovin mehuisa olut mutta tupla IPA:na toimii. Vähän kahtiajakoinen fiilis että onko tämä hyvää vai ei

Post author: Jussips
Jussips
@ Hoptimaal
4 months ago
4.0
Paksu, tukeva runko. Makua täynnä. Reipas katkero ja holivahvuus. Sen verran tunkeva ja täyteläinen ettei toista tarvitse perään.

Post author: Joukku
Joukku
@ Systembolaget Online Store
4 months ago
3.5
Tuoksu oikein hedelmäinen. Mango vahvana maussa. Maussa on potkua aika laila. Makea hedelmäisyys jää tosi takaalalle. Pientä sitrusta maussa. Katkeroa hiven.