Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Voodoo Brewing Co
95 ratings
Voodoo Brewing Co
Meadville, United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Akusam
Akusam
2 months ago
2.0

Post author: EdwardTK
EdwardTK
6 months ago
4.4
Juhannuksen starttia mökillä. Voodoon eka olut itselle, todella kovat odotukset ja tovin tätä jemmailllut kaapissa. "was aged over 28 months in three season French oak XO cognac casks that held fully mature Woodford Reserve bourbon for three years" On siis tynnyrissä hyvän tovin pyörähtänyt tämä tuotos. Mustaa ja aikalailla paksua tavaraa lasiin tuntuu tulevan. Tynnyröinti tulee kyllä ulkonakin kaadettaessa esiin selkeästi tuoksuna. Kyllä tuossa tynnyröinti on taidolla tehty, sekä bourvon ja konjakki tulee hienosti esille ja vielä todella eri kerroksissa. Muutenkin tässä on upeasti kerroksia, taidolla valmistettu tuote. Palanutta lakritsia nousee etenkin lämmetessä, muutoin sellaista perus imperial Stout makumaaailmaa, todella runsas sukulaisuus sopii erinomaisesti tynnyreihin. Tynnyreistä konjakki tulee maun alkuun ja bourbon enemmän loppua kohden. Kerrassaan maukas olut. Suutuntuma ja tuo makujen kerroksisuus nostavat heti pisteitä minulle ja tynnyröinti on selkeää muttei hyökkää tai puske. Todella pehmeää tavaraa. Upea olut kaikkinensa.

Post author: Pikku-Timo
Pikku-Timo
@ Omnipollos Hatt
6 months ago
Sopivasti vaniljainen ja viskinen, hiukan mallasleipämäinen ja vielä hiukamman mämminen. Pikkuisen on kieltä kutittelevaa lempeää "tulisuutta". Juuri sellainen kuin ofotinkin eli herkullinen 👌😋

Post author: cmnrs4
cmnrs4
6 months ago
5.0
Top 3 Favorite beer right now. Delicious flavor, lot of alcohol, very smooth and easy to drink LARGE QUANTITIES!

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
7 months ago
3.0
Tuhtin tuoksunen, makukin on kuin aamupuuro kahvilla. Ihan jees, kävis hyvin mökkireissun Day 2 alottelulla samalla kun muut vetää darraansa urheilujuomaa... Tiedät kuka olet.

Post author: HooDee
HooDee
@ Beer Republic
1 year ago
3.6
Hyvä IPA, maistui hyvälle ja grape maistui sopivasti

Post author: Matti H
Matti H
@ Beer Republic
1 year ago
3.8
Erinomainen, mausteet tuntui sopivasti

Post author: Jouku69
Jouku69
@ Beer Republic
1 year ago
2.5
Ipamainen puraisu varustettuna jollain mausteella , ekat suulliset tuntuivat hyvälle...sitten alkoi mausteisuus pistävänä häiritsemään, yksi tätä riittää, voodoolta tämä omaan makuun heikko..

Post author: Lee L
Lee L
@ Beer Temple
1 year ago
4.0
Nice easy to drink