Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Søle Artisan Ales
11 valutazioni
Søle Artisan Ales
Emmaus, United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Recensioni

Post author: Opisto
Opisto
@ Beer Republic | Bangkok
4 years ago
3.9
Aika jännä

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.8
Jälkkärinä Atmospheric Black Metal imperial cocoa stout. Vaikkei tähän genreen ihan illan livestreamartisti (Imsomnium) osukaan niin on mainittava, että oli mainio etäkeikkakokemus. 🤘 Erikoisena pidin oluen todella nopeaa suklaamoussemaista vaahtoa, joka ehti hävitä ennen kuvan ottoa lasista. Tuoksussa makea suklaa/kaakao ja pienesti paahdetta. Maussa on makea kaakao/maitosuklaisuus vahvana. Jälkimakua kohti pieni odotettu paahteisuus tulee mukaan kuin myös miedohkot katkerot. Pehmeää juotavaa. Suutuntuma kevyesti hapotettu ja harmillisesti vähän jää ohkaiseksi. Kokonaisuutena juhlavan iso pullo toimi jälkkärinä hyvin (tuli kavereille tarjottua myös, n. 0,65l pullo olisi käynyt yksin todnäk. tylsäksi ja päähän 🥳😎🤭).

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.8
Vahvan paahteinen, rukiinen, hieman kahvia, kaakao jäi ainakin minulta huomaamatta. Odotuksiin nähden pieni pettymys. Stouttina erinomainen, mutta imperiaalina keskinkertainen.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.9
Huomisen vapaapäivän kunniaksi voi laittaa jo tänään lasiin Sole Artisan Ales Imp Stouttia.😉 Tuoksussa on luumua,kaakaota ja suklaisuutta. Yllättävän kevyt kenkäinen on ensipuraisu.Kehittyvällä paahteisuudella sekä kevyen kahvisella katkeruudella.Tummaa maltaisuutta tarjoillaan suklaisen paahteisuuden,sekä sopivan kookoksisen maun kanssa. Itse olisin makeutta kaivannut tähän vähän lisää.Nyt jääpi Hyväksi(vähän tylsäksi) perinteisemmäksi kahvi/suklaa ImpStoutiksi.😎👊🏻

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Sori Taproom
7 years ago
4.0

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Sori Taproom
7 years ago
3.5

Post author: Jirka
Jirka
@ Sori Taproom
7 years ago
3.5
Tölkitetty 09/02/17 Tuoksussa appelsiinia ja mandariinia marmeladimaisessa muodossa. Passionhedelmää, nektariinia, havua ja hieman greippiä ja etikkaa. Suutuntuma painava ja matalahiilihappoinen. Maku on todella marmeladisen makea. Appelsiinia, mandariinia, nektariinia ja havua, sekä greippiä taustalla. Katkeroita on hillitysti. Hyvä ja todellinen makupommi, mutta hieman liian makea mieleeni.