Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rockmill Brewing Company
10 Bewertungen
Rockmill Brewing Company
Lancaster, United States


Ist das deine Brauerei?
Registriere deine Brauerei GRATIS und behalte die Kontrolle darüber, wie dein Unternehmen bei Pint Please präsentiert wird!
Registriere deine Brauerei

Bewertungen

Post author: Markus K
Markus K
@ Craft Beer Helsinki 2023
11 months ago
4.5
Mieto, raikas, helppo juotava. Voisi olla enemmänkin makua, mutta loistava näinkin.

Post author: BigSniffy
BigSniffy
6 years ago
4.0
It’s got that dry, yeasty almost winey aroma to it, it’s a gorgeous yellowish colour with a sour taste of passion fruit with quite a sweet finish. I like this.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Relaks craft beer
6 years ago
4.5

Post author: Buma
Buma
@ EBrowarium-Nettikauppa
6 years ago
3.5
Alkuun greippinen ja havuinen olemus puskee esiin. Hetken päästä siihen paremmin tottuu ja maku muuttuu muutoin hedelmäisemmäksi... Maku saisi olla hiukan syvempikin. Ei mikään suuri elämys, mutta ihan jeppis nautintona.

Post author: Jukka
Jukka
6 years ago
3.0
Sitrusta, mandariinia. Loppu jää vähän latteaksi. Pitkät katkerot.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ EBrowarium-Nettikauppa
7 years ago
4.0
Tässä näyttää olevan japanilaista yuzu-hedelmän mehua mukana sekä laktoosia, vaniljaa ja kaurahiutaleita. Samean keltainen ipa, johon muodostuu kevyt valkea vaahto. Hiivojen kera mehuisan samea ulkoasu. Tuoksu on kirpeän ja happaman sitrushedelmäinen, makean runsaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, kevyesti mangoa, veriappelsiinia), raikkaan greippinen, vaniljainen ja hieman laktoosinen. Vaaleaa mallasta hienoisesti taustalla. Maku on happaman runsaahkon sitruksisen greippinen, mehuinen, yrttinen, laktoosinen ja hieman vaniljainen, kauraisen vaalean maltainen, trooppisen hedelmäinen ja veriappelsiininen. Katkeroa on maltillisesti. Suutuntuma on runsaahkon hiilihappoinen keskitäyteläisellä rungolla. 5,5%:iin upean runsaahko runko. Hieman öljyinen. Herkullinen kokonaisuus. Yuzu-hedelmä on käytännössä sitruuna, jota tästä löytyy mukavasti. Hyvin hedelmäinen ipa.

Post author: Miitre
Miitre
7 years ago
3.5
Oikein mainio kauppavahvuinen! Jatkaa vahvaa linjaa tältä panimolta.