Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal 4.4%, Mikkeller, Denmark
9 ratings
3.5
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal
4.4% Berliner Weisse

Reviews

Post author: Ari L
Ari L
@ Gambrinus Õllepood Nr. 1, Tartu
5 years ago
3.5
Tuoksussa viinimäisyyttä. Lasiin kaadettaessa jää hyvä pitkään pysyvä vajaan kahden sentin vaahto. Hyvinkin happaman makuinen, jälkimaussa vahvasti viinimäisyyttä. Lämmittää kivasti rinnassa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal, Denmark
4.5
Mikkellerin beer club 04/18. 4,5v päiväykseen. Parin sormen kuohkea pinkkinen vaahto. Sameahko tummanpunainen berliner. Tuoksu on runsaan happaman makeahkon kirsikkamehuinen ja happaman puolukkamehuinen sekä marja-/punaviininen, tallinen, kepeän tummahkon sokerinen, kepeän mausteinen ja kevyen yrttinen. Maku on runsaan happaman makeahkon kirsikkamehuinen ja happaman puolukkamehuinen sekä tanniinisen marja-/punaviininen, kevyen karpaloinen ja käyneen marjainen, tallinen, kevyen metsäisen havuinen ja kevyen yrttisen mausteinen. Jälkimaku on kuivahkon marjamehuinen ja kepeän viininen. Suutuntuma on kuohkean kirpeän hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. Mukavaa kuivaa happamuutta. Tälle olis kiva olla pidempään säilytykseen menevä tupla, johon sais kivan vertailun myöhemmin. Hienoa tavaraa. Runsasta happamuutta, josta pidän ja marjaisuus isona. Mukavan kepeää juotavaa myös vaikka maku onkin iso. Tykkäsin kovasti. 4,3.

Post author: Tommi M
Tommi M
@ Brewdog Tallinn
6 years ago
2.5

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal, Denmark
4.5
Spontaanikäynyttä Berliner Weissea, mielenkiintoista! Herkullisen kirsikkaisessa tuoksussa ja maussa myös puolukkaa, hieman maatilan funkkia, nahkaa ja karvasmantelia! Maku on raikkaan hapan ja hyvin kuiva! Menisi kyllä itselle (ja varmasti myös monelle muulle) sokkotestissä aivan täytenä Kriek lambiccina! Kerrassaan loistava olut sammuttamaan hellepäivän illan janoa! Pitänee hommata muutama pullo vielä jemmaan!

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal, Denmark
4.0
MBC 4/18 Syvän tummanpunainen berliner joka vaahtosi todella reippaasti, mutta pinkki vaahto ei viihtynyt pitkään. Tuoksu on runsaan marjaisa, hapankirsikkaa, makeaa kirsikkaa ja kirsikkakarkkia. Tuoksussa myös jotain hapanta, sitruunaa? Maku on happaman sitruksinen ja runsaan kirsikkainen ja pikkusen suolainen. Vähän jotain viinietikkaa ja vaaleaa viljaa mukana. Suutuntuma on keskitäyteläinen, pehmeä, keskiverto hiilihappoinen. Maistu just siltä, että kirsikoita oli laitettu hyvä määrä sekaan.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal, Denmark
4.0
Täyteläinen ja pehmeä. Raikas, kirpsakka, kirsikkainen, kuiva, suolainen, puolukkainen ja mukavan hapan. Oikein hyvä! Ei yhtään esanssinen tai imelä.

Post author: Otso K
Otso K
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
SpontanBerliner Cherry Frederiksdal, Denmark
3.0
Noniin, taas kirsikkaa.. Tosi tummanpunaista olutta, vaaleanpunaisella nopeasti laskevalla vaahdolla. Tuoksu on kevyen portviininen, kirsikkainen ja kepeä. Maku on kirpeän suolainen, hapokas ja kirsikkainen. Hapan ja suuta kuivattava. Sitrusta viinisellä twistillä. Sangriaa. Ei oo vielä löytynyt huippua berliner weissea, eikä vieläkään. Taas 3 tähteä.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
3.5
Aiemman kirsikkaoluen innoittamana jatketaan. Käytännössä samaa linjaa, tanniinista ja multaista, mutta ei yhtä voimakas. Tietty tämä taitaa Berlinerweissen puolelle tipahtaa, joten ymmärtäähän tuon.

Post author: Pentti N
Pentti N
6 years ago
3.5