Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oz Whisky BA 10.5%, Browar Birbant, Poland
6 notes
3.5
Oz Whisky BA
10.5% Imperial Stout

Avis

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
2 years ago
Oz Whisky BA, Poland
3.7
Runsaasti vaahtoava, eli pääsi hieman yllättämään. Tuoksussa on toffeeta ja ihan jotain muuta viinaa kuin wiskiä. Eikä löydy wiskiä maustakaan, mutta jossain "viini" tynnyrissä tätä on käytetty. Perus paahteisuus on mukana, mutta myös hieman outo marjaisuus. Happoa suht runsaasti, mutta ei häiritsevästi. Jälkimaussa on kahvia ja Slivovitzin tyylistä luumuisuutta.

Post author: Jampe
Jampe
2 years ago
3.7

Post author: Lasis
Lasis
@ Funky Shop
3 years ago
Oz Whisky BA, Poland
3.7
Mustaa. Runsas Beige vaahto. Tuoksu marjaisa ja mausteinen. Maku suklaata, kahvia, lakritsaa ja viskitynnyriä(BB24/1/23) Hyvä olut.

Post author: Jouku69
Jouku69
@ Funky Shop
3 years ago
Oz Whisky BA, Poland
3.3
Todella tummaa, vaahto kaunis tumma, makean kahvin lakritsinen puraisu, joku marja maussa..ehkä kataja, pieni viivähdys liköörimäisyyttä piipahtaa makuhermoilla, tynnyri kypsennyksestä vaikea löytää selvää tuntumaa, prossat ei sillee työnny läpi, hiukan laimea näille prossille kuitenkin, vaikea sanoa tykkääkö...ehkä kesähelteet huono aika juoda tätä, kyllä tätä voi toiste kuitenkin...

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
6 years ago
4.0
Maussa imelyyttä, hiukan suklaata ja lakritsaa. Tynnyrikypsytys ei hirveästi tule esiin, hyvin pienesti on tarttunut viskin makuja mukaan. Omalla tavallaan kuitenkin miellyttävä ja lämmittävä.

Post author: Johnny B
Johnny B
6 years ago
4.0
Mustaa olutta tummanruskealla vaahdolla, jota on hetken päästä vain lasin reunoilla. Tuoksussa kaakaopapua, punaisia marjoja, likööriä, lakritsia. Suussa vähähappoinen ja keskitäyteläinen. Aika makea, ei kovin katkera. Tynnyrikypsytys tuntuu vain märkää puuta muistuttavana taustamakuna. Muuten aika yksioikoinen maku: marjaisuutta, paahteisuutta ja lakritsia. Savua myös aistittavissa, jopa tuhkaa. Tämän kannattaa antaa lämmetä rauhassa.