Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mökkiolut 4.7%, Iso-Kallan Panimo, Finland
321 notes
2.9
Mökkiolut
4.7% Pale Lager
IBU : 20

Avis

Post author: Valtteri Koo
Valtteri Koo
@ Iso-Kallan Oluthuone
10 months ago
2.5

Post author: Lauri
Lauri
@ Iso-Kallan Oluthuone
1 year ago
Mökkiolut, Finland
3.0
Onkohan sattunut nyt oikea olut oikeaan pulloon? On nimittäin täysin erinäköistä viime kertaan verrattuna... Oranssisenruskeaa ja sameaa. Hyvin vähäinen ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen ja kepeän hedelmäinen. Maku maukkaan ja makean maltainen, vihreän ruohoinen ja lehtinen sekä hieman kitkerä, makean trooppisen hedelmäinen sekä maltillisen humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Kyllä taitaa olla samainen olut, koska tuo vihreä lehtisyys ja hieman epämiellyttävä kitkeryys ovat tässäkin läsnä. Mutta on ilmeisesti jokin tankin pohja, koska on ulkonäöltään täysin erilaista. Maun puolesta samaa tasoa tämäkin versio.

Post author: Niko
Niko
1 year ago
3.4

Post author: Lauri
Lauri
@ Iso-Kallan Oluthuone
1 year ago
Mökkiolut, Finland
3.0
Kultaisen ja viljaisen keltaista ja täysin kirkasta. Kepoinen ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, kevyen viljainen ja melko runsaan hedelmäinen. Maku makean maltainen, kepeän hedelmäinen, runsaan vihreän ja tuoreen ruohoinen ja koivun lehtinen, kevyen viljainen ja keksinen sekä maltillisen humalaisen katkera. Kohtuullisen hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Makean puoleinen ja ehkä jopa hieman liiankin selkeän koivun lehtinen ja ruohoinen. Muuten ihan ok lager. En sitten tiedä onko tuo "vihreys" saatu pelkästään humalilla...

Post author: Tunku
Tunku
@ Iso-Kallan panimo
1 year ago
Mökkiolut, Finland
1.7
Tässä maistuu jälleen jokin ominainen Iso-Kallan aromi, minkä luulin jo kadonneen panimon tuotteista. Onko se hiiva vai mikä, en osaa sanoa. Mutta erityisen hyvä lager tämä kyllä ei ole, pohjalta mukaan tuli hiukan hiivaa, mitä lähtökohtaisesti en lagerilta odota. Maku jotenkin turhan imelän maltainen, ei sellainen puhtaan raikas.

Post author: Arto
Arto
@ Iso-Kallan panimo
1 year ago
3.3
Etiketti muuttunut ja nimikin hieman. Uusinta-arvio, maistuikin paremmalle kuin aiemmin. Ei ihan omaan suuhun parhaimpia lagereita, vaikka kelvollinen onkin. Panimon tuotteista kyllä tykkään kovastikin.

Post author: Toro
Toro
@ Iso-Kallan panimo
1 year ago
2.0

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Iso-Kallan Oluthuone
1 year ago
Mökkiolut, Finland
3.8
Peruslager potenssiin kaksi. Kevyt, silti maltainen ja sopivan mieto humalointi. Hieman pilsnerimäistä tunkkaisuutta jälkimaussa.

Post author: Kari P
Kari P
2 years ago
2.5

Post author: Hege
Hege
@ Iso-Kallan panimo
2 years ago
Mökkiolut, Finland
2.0
Aika tummaa on väriltään vaaleaksi lageriksi. Maltainen, aavistuksen karamellinen ja hedelmäinen tuoksu. Keskitäyteläinen suutuntuma kepeällä hiilihappoisuudella. Maku on maltainen ja kevyen hedelmäinen. Päälle vielä Saazista tuttu "yrttisyys". Eipä oikein nappaa. Kyllä tämän juopottelee, mutta eipä ole mitään erityistä eikä oikein raikastakaan.