Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado 5.5%, Cloudwater Brew Co., England
9 ratings
3.6
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado
5.5% Pale Ale - New England

Reviews

Post author: Bules G
Bules G
4 years ago
3.4

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado, England
4.0
Lisää parasta ennen päiväyksen ohittaneita oluita Mikkellerin alelaarista. Cloudwater taitaa antaa näille vain 3kk elinaikaa, ja tämän yksilön parasta ennen oli 16/05/2018. Olut on nautittu 25/05/2018. Lasiin kaatuu keltaista ja sameaa olutta, jossa on aavistus oranssia väriä. Tuoreena olisi varmasti aivan keltaista. Sormen korkea vaahto nousee pintaan, ja pysyy yllättävän pitkään oluen pinnalla. Tuoksu on raikas hedelmäpommi. Ananasta, mangoa ja sitruunaa on reilusti. Todella miellyttävä ja raikas. Maku on raikkaan sitruksinen, aavistuksen greippinen ja reilun hedelmäinen. Ananas, mango, passion ja appelsiini suorastaan purskahtavat suutuntumaan. Happoja ei juurikaan ole, ja olut on todella mehuisan runsas. Todella kova olut, jossa ei juurikaan näy reilu 3kk ikä. Oikein hyvä ostos parilla eurolla.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado, England
4.0
Tuoksussa mangoa, sitrusta ja viljaa. Kun pyörittelee olutta tuoksu muuttuu viljainen greippiseksi. Pehmeä mehumainen ja raikas suutuntuma, jossa kuitenkin samalla yllättävän paljon hiilihappoisuutta tämän tyyliseksi olueksi. Maussa happamuutta, sitrusta, mangoa, greippiä, mandariiniä ja viljaa. Loppupuolella makuun tulee hapanta marjaisuutta. Jälkimaku aika kuivan raikkaan greippinen.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado, England
4.0
Oioi, onpa upean näköinen. Syvän keltainen ja samea ipa parin sormen paksuisella vaahdolla. Tuoksussa keltaista luumua, persikkaa, litsiä, mangoa.. kaikkia kivellisiä hedelmiä yllin kyllin :D lisäksi selvästi vehnää, keksistä mallasta sekä hieman ruohoa. Suutuntuma on tässäkin cloudwaterissa yllättävän hapokas ja mineraalinen. Maussa samanlaista hedelmäisyyttä kuin tuoksussakin. Alun makea hedelmäisyys taittuu vehnäiseksi sekä sitruksisen katkeraksi. Katkerot tosin ovat melko pienet. Mineraalinen ja ruohoinen. 3,5 ja 4 välillä puntaroin, mutta pyöristetään ylöspäin.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado, England
4.0
Lauantaille suht freshiä pale alea. Ei näitä kannata ikääntymään jättää! Kauniin keltainen ja melko samea. Tuoksu on raikkaan ananaksinen. Mukana myös limeä, mangoa ja mandariinia. Maku on suht kepeä, mutta tosi raikas ja hedelmäinen. Makua hallitsee sitruunainen ananas. Pientä kepeää greippisyyttä ja kevyt katkero. Oikein hyvää kun on näin tuoretta, mutta ei ihan kärkeen yllä ainakaan omalla pale ale listalla. Mutta olisihan se saatanan siistiä, jos tätäkin joskus voisi lähikaupasta ostaa. 3,75 ja pyöristys ylös.

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado, England
4.0
Hedelmäisessä tuoksussa ja maussa mangoa, ananasta, persikkaa, sitrusta ja greippiä. Maussa greippi ja greippinen happamuus vahvimpana tekijänä, muiden hedelmien kompatessa taustalla. Hentoista makeutta ja jonkin verran maltaisuutta. Crispi ja suhteellisen raikas suutuntuma! Tykkäsin Citra+Ekuanot combosta enemmän, mutta maistuu tämäkin!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Autumn•Winter DDH Pale Citra El Dorado, England
4.0
5 viikkoa tölkityksestä. Vajaan parin sormen paksuinen höttöinen valkea vaahto. Sameahkon keltainen. Tuoksu on runsaahkon pehmeän makeahkon tuoreen sitruksinen, marmeladinen ja makean mehuisan vaalean trooppisen hedelmäinen (reilummin ananasta, mandariinia), kevyen ruohoinen ja kevyen kauraisen ohraleipäinen. Maku on kevyen pehmeän happamahkon sitrusmehuinen, runsaahkon makean vaalean hedelmäisen mehuinen (reilummin ananasta, sitten mandariinia, persikkaa), kevyen ruohoisen yrttinen, vaalean keksisen ja makean vaalean kauraisen moniviljaisen maltainen. Jälkimaku on kevyellä sitruksella maustetun vaalean hedelmämehuinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä mehuisalla pehmeällä rungolla. Mukavan maukas makeahko janojuoma. Vaalean hedelmäistä mehuisuutta ja kevyttä kauraisuutta. Helppo.