Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nelson The Greeter 6.0%, Port Brewing Company, United States
9 notes
3.4
Nelson The Greeter
6.0% India Pale Ale

Avis

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Kihøskh
5 years ago
3.7

Post author: Mr X
Mr X
5 years ago
Nelson The Greeter, United States
3.5
With the name I was expecting a fairly strong hop profile assuming it had Nelson hops. The flavor profile is a little weak. Has some fruity/citrusy hops that has some grapefruit & some tropical fruit but not enough to breakdown sufficiently. There is some piney resin there too. Overall it is a good IPA but just needs a little stronger hop profile. I enjoyed & would drink again. Just could use a little more oomph to it.

Post author: Tolski
Tolski
5 years ago
3.2
Olut vaahtoa miedosti noin 1-2 sentin verran. Vaahto on kuitenkin kuohkeaa. Olut on väriltään samean kultaista. Olut tuoksuu voimakkaan humalaiselle ja trooppisille hedelmille mm. ananakselle ja persikalle. Olut on ehkä eniten humaloitu IPA jota olen maistanut. Jälkimaussa on aavistus hedelmiä, joita tuli myös tuoksussa, mutta vain hiukan. Rakenne IPAssa on todella loistava. Tämä jos jokin on todella kuivaa, ehkä vähän liiankin.

Post author: Valamankallio
Valamankallio
6 years ago
Nelson The Greeter, United States
3.7

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Nelson The Greeter, United States
3.5
Saunan lämmityshommia, ja kaveriksi kaivoin kaapista Mikkelleriltä joku aika sitten saapuneen jenkki IPA:n. Tölkin grafiikka on hieman halvan ja geneerisen näköinen, mutta ei anneta sen haitata. Lasiin isosta tölkistä kaatuu kullanruskeaa ja lähes läpinäkyvää olutta. Mukava parin sormen korkea isokuplainen vaahto nousee pinnalle, mutta laskee melko nopeasti. Tuoksu on mukavan maltainen, aavistuksen makea, greippinen ja sitruksinen. Ei mitään erikoista tällä saralla. Maussa ensimmäisenä on esillä aavistus karamellimallasta ja reilua havuisuutta, jota seuraa melko mukavat katkerot. Humalaa ei ole säästelty, ja sen kyllä huomaa maussa. Mukana on myös hieman sitruunaa ja greippiä. Jälkimaku on melko kuiva ja reilun katkeroinen. Happoja melko vähän. Mukavaa vaihtelua mehuipoille. Helppo, perinteinen, raikas ja hyvänmakuinen. Parasta ennen päiväystä ei löydy tölkistä, mutta epäilisin että noin 2-3kk vanhaa juotaessa. 3,7 tähteä.

Post author: veltto62
veltto62
6 years ago
4.0
😋😁🍻

Post author: Mads B
Mads B
6 years ago
3.5

Post author: Jean-Baptiste
Jean-Baptiste
@ Saveur Bière
6 years ago
3.5
Surpris par le goût prononcé de cette ipa

Post author: Viltzu
Viltzu
6 years ago
Nelson The Greeter, United States
4.0
Juuri eilen tulleesta Beergiumin tilauksesta eka yksilö lasiin. Tuoksu on herukkainen, sitruksinen, havumetsäinen. Maku on reilusti greippinen, sitruksisuutta, herukkaisuutta ja havuisuutta taustalla. Peräkärryäkin löytyy suht hyvissä määrin. Aavistuksen verran raikkaampi kun olisi niin oltaisiin aika hekumoissa. Täytyy vaan ymmärtää ettei Californiasta asti saa olutta täysin tuoreena Suomeen. Mutta kuitenkin taas löytyi maukasta Jenkki West Coast IPAa...