Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Special Combo #1 8.0%, The Veil Brewing Co., United States
6 ratings
3.9
Special Combo #1
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Special Combo #1, United States
4.5
Perjantai ja spesiaalia komboo! Nätti on olut ja nätti on myös isäukon kätköistä löytynyt Timo Sarpanevan vanha olutlasi. Taidan pitää tällä kertaa arvion lyhyehkönä, sillä tässä on oikeastaan kaikki samat elementit kuin eilisessä Casual Casual Drinks Drinksissä samalta panimolta. Erona oikeastaan vain se, että tämä vie enemmän reippaan kypsän greippisen jälkimaun äärelle. Ehkä vähän on alkoholi myös läsnä, josta pieni miinus. Tosi hyvää hedelmäsoppaa! 4,3-4,4 tähteä ehkä?

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Special Combo #1, United States
4.3
Noin 5 viikkoa sitten tölkitetty. Eilisen Uncle Cousinin jälkeen odotukset ovat todella kovat. Tölkkiä avatessa aivan mahtava tuoksu täyttää koko tilan. Tuoksussa on trooppista hedelmää erittäin reilusti. Mangoa, ananasta, aprikoosia, mandariiniä ja passionia. Raikasta sitruunaa. Ah, niin raikasta. Maku on kypsän greippinen ja hymyn korviin asti nostattavan trooppishedelmäinen. Raikasta ananasta, mangoa ja mandariiniä. On siellä sitä sitrustakin joka raikastaa makua vielä lisää. Jälkimaussa on kevyttä ohraisuutta ja katkeroita, jotka yhdessä reilun ja mehuisan suutuntuman kanssa tekevät tästä todella ison oluen. Happoja on juuri sopivasti, ja suuhun jää kuivan katkeran maku, joka saa haluamaan lisää ja lisää. Iso olut jälleen The Veililtä, ja täytti kaikki odotukset. Mahtava ja iso olut!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Special Combo #1, United States
4.5
4,5 viikkoa tölkityksestä. Toinen Veil ja pitäs olla erinomaista. Kevyt valkea vaahto. Täysin samean mehuista ja tummahkon keltaista neipaa. Kuva vääristää liikaa oranssiin. Tuoksu on tuoreen kepeän happamahkon sitruksinen ja greippinen, runsaan mehuisan tuoreen, makean ja hieman happaman pehmeän trooppisen hedelmäinen (reilumman ananasta, aprikoosia, persikkaa, mangoa, kevyemmin appelsiinia), kevyen yrttisen havuinen ja kevyen kauraisen ohraleipäinen. Maku on tiivistemehuisen happaman sitruuna- ja greippimehuinen, yrttinen, happamahkon runsaan pehmeän mehuisan trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, aprikoosia, appelsiinia, mandariinia, mangoa), sitruunankuorinen, maukkaan kaurainen ja ohraisen paahtoleipäinen. Katkeroa kepeästi. Jälkimaku on makean pehmeän trooppisen hedelmäinen ja happamahkon sitrusgreippinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes täyteläisellä runsaan mehuisalla rungolla. Liian kylmänä tuli aloitettua tämän maistelu, kun lämmetessä avautuu niin paljon paremmin. Runsaita pehmeitä hedelmäisiä makuja ja kiva kaurainen maltaisuus. Prosentit (8%) ovat rajoilla maistua. Ei vaan tee mieli täysiä antaa, mut lähellä kuitenkin. 4,7

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
Special Combo #1, United States
5.0
Mahtavan mehukas tuoksu, jossa mandariinia, ananasta, sitruunaa ja persikkaa! Maku ei tuoksulle juurikaan häpeä! Edellämainittujen hedelmien lisäksi maussa vaniljaista ja mehumaista makeutta, joka kuivuu loppua kohden jättäen jälkeensä vienon greippisen katkeron ja hentoisesesti lämmittävän alkoholin. Suutuntuma on pehmeähkö, mutta ei överin kaurainen. Erinomainen balanssi ja nautittavuus!