Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Imperial Stout Sherry Cask 10.8%, Boyne Brewhouse, Ireland
78 notes
3.6
Imperial Stout Sherry Cask
10.8% Imperial Stout
Deep black with a tan coloured head. The aroma offers some roast coffee and cocoa nib with a hint of both sherry and whiskey notes. A rich mellow taste on the palate with coffee and bitter chocolate from the dark roasted malt. The high alcohol content is balanced by the malt and intense sherry barrel flavours. The rich full body finishes with the slightest hint of dry Oloroso Sherry fruit. Aging for four months in Oloroso Sherry Casks which has held “The Whistler” range of Single Malt whiskeys for 2+ years has extracted complex vanilla and spice notes to this special edition Imperial Stout.
IBU : 40
Vieillie en fût

Avis

Post author: Arttu T
Arttu T
2 years ago
Imperial Stout Sherry Cask, Ireland
3.2
.

Post author: Joona A
Joona A
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Imperial Stout Sherry Cask, Ireland
3.6
Vaahdoton, tuoksussa mämmiä ja lakritsaa, tynnyrin viinaisuuttakin mukana mutta yllättävän vaisuna. Maussa ensin esiin nousee tammisuus ja vanilja, paahdetta ja katkeroa hieman myöhemmin, lopussa ilmestyy vielä hieman hedelmäisyyden rippeitä. Runko on luonnollisesti melko kuiva, paksuutta löytyy sen verran kuin sopii odottaakin. Kyllä täytyy sanoa että tynnyröinti toimii makeammissa stouteissa paremmin.

Post author: Juhis
Juhis
@ Alko Loviisa
3 years ago
2.8
Lähes pikimustaa tosi paahteista ja voimakasta Imperial Stouttia. Ehkä hivenen liian makea jälkimaku minulle mutta voimaa tosiaankin löytyy.

Post author: Inferno
Inferno
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Imperial Stout Sherry Cask, Ireland
4.0
Namia👍!

Post author: Jussi P
Jussi P
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
3 years ago
4.0

Post author: Myllmaister
Myllmaister
3 years ago
4.5
Taidolla tehty tynnyrikypsytys. Ei vie tilaa maltaalta vaan pelaa hyvin yhteen

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Imperial Stout Sherry Cask, Ireland
3.5
Nyt on tummaa paahteisuutta ja maltaisuutta. Hedelmäinen ja makea luumuisuus puskee vierellä, tietenkin tumman ylikypsänä. On samalla pehmeä ja todella makea, mutta silti hyvinkin kuiva lopussa. Aika jämäkän tuhti irkku.

Post author: Mika M
Mika M
@ Alko Prisma Tampereentie
3 years ago
Imperial Stout Sherry Cask, Ireland
3.7
Edellisestä IS:sta onkin jo aikaa. Nyt lasiin Irlantilainen IS. Maku on sherryinen, hieman marjaisuutta. Aavistus viskisyyttä myös. Tummaa suklaata, mantelia, ruisleipää. Maku on loppujen lopuksi aika pelkistetty. Runko kovin ohut. Alkoholi hienosti piilotettu. Pehmeyttä ja pyörettä kun olisi enemmän. Siltikin ihan kelpo olut.

Post author: Tomppa
Tomppa
3 years ago
3.2
Kevään ekan prätkä lenkin jälkeen piti saada lämmikettä. Valitettavasti ehkä heikoin impppi mitä tähän mennessä tullut vastaan. Aika mämminen. Etiketissä mainittua tynnyrikypsytystä en oikein huomannut.

Post author: oipaT
oipaT
@ Alko Äkäslompolo
3 years ago
Imperial Stout Sherry Cask, Ireland
4.0
Mustassa korkissa valkoinen kruunu ja panimon nimi. Mustassa etiketissä metallinhohdetta. Pullossa kohokirjaimin panimon tiedot. Ihan musta juoma. Ohut ruskea vaahto. Voimakkaan paahteinen maku kääntyy heti salkiakkiseen suuntaan ja saa palaneen makua. Voima pilkistelee taka-alalla.