Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dog A 15.1%, BrewDog, Scotland
22 notes
4.0
Dog A
15.1% Imperial Stout
Dog A is a 15.1% Imperial Stout brewed with copious amounts of dark malts, pure cacao and coffee, balanced by the subtle addition of naga chilli. Perfect for ageing in your cellar or drinking fresh if you are lucky enough to get your paws on a bottle. Here is to an awesome first 5 years of BrewDog. We look forward to the next 5.

Avis

Post author: Bonne1978
Bonne1978
1 year ago
4.0

Post author: Taavi A
Taavi A
2 years ago
Dog A, Scotland
4.1

Post author: GAAS
GAAS
2 years ago
Dog A, Scotland
4.7

Post author: Kim S
Kim S
2 years ago
4.6

Post author: Winzard
Winzard
@ William K Kurvi
3 years ago
Dog A, Scotland
4.0
Matkalle sattui kuppila missä tarjoillaan 2012 pullotettua Brewdogin 5th Anniversary- olutta, joten pitihän se tehdä pikainen pysähdys. Lasiin olut katuu mustana ja öljyisenä. Vaahtoa ei juurikaan enää muodostu. Tuoksussa on suklaata, tuhkaa, greipinkuorta ja pientä chiliä. Aika on ehkä tehnyt tehtävänsä. Maku on pehmeä ja pyöreä. Yllättävän hyvin on säilynyt pieni chilipotku taustalla. Suklaata, mausteita, kahvia ja greippistä katkeroa. Suutuntuma on ihan ok, ja alkoholi on hyvin piilossa. Ehkä tämä on jo parhaat päivänsä nähnyt, tai sittei ei vaan enää vastaa oikein nykypäivän vaatimuksia. Mielenkiintoinen kokemus kuitenkin.

Post author: Grey
Grey
@ William K Kurvi
3 years ago
Dog A, Scotland
4.6

Post author: muikku3
muikku3
@ William K Kurvi
4 years ago
Dog A, Scotland
4.6
Holy Shit Balls Dog A huhtikuussa vuonna 2012 tölkitetty 🤯😍. Nyt vaihtui vähän suunotelmat ja Tonni(#1000🍺) täyteen Tällä huikealla öölillä 😎. Tähän väliin pitää nostaa tänä vuonna tähän "harrastukseen" liittyen hienoja miehiä esiin🍻.Kiva olla tutustua Grey,EdwardTK,Ewiq ja Veliwestside... muummuassa.Kaikkia yhdistää sellainen terve palo hienoihin oluisiin😎👊. Ei sinällänsä huono tonnin valinta kun hihassakin kyseisen panimon leima (komeilee😅) Tuoksu kertoilee hienon hienoa rukiisuutta,maltaitten ja varmasti hyvin hautuneitten suklaisten chiliversojen kanssa.Synkkiä tummia tuoksuja... Kyllä puhutaan niin hyvin hautuneesta ja pehmeästi kypsyneestä yli 8vuotta😲vanhasta oluesta😎.En osaa tätä pukea tarpeeksi hyvin sanoiksi,mutta maku tuntuu jatkuvan todella pitkään suusta kurkun kautta hitaasti laskien kohti masua...🤤.Kyllä maussa varmasti tuo Naga Chilisyys on laskenut hyvinkin miedolle(häilyvälle) tasolle.Tummempi maltaisuus,paahteinen kahvisuus ja suklaisuus kivalla kaakaon potkulla ryydittävät kyllä tätä😍.Huikeasta 15.1% alkosta ole tietoakaan ja tämä on varmasti Paras (tynnyröimätön) olut mitä tullut maistettua 😍🤯🤪. Suutuntuma on tässä yllättävänkkin sellainen nuorehko jos miettii yli 8vuoden ikää🤔.Täyteläistä vähä kuplaista helposti pitkään makunystyröillä vellovaa 🤤. Aah ja silleen vittu... Jotain saatto mennä tässä ohi ravintelissa Hyvän seuran kanssa nautittaessa,mutta ihan V*tun sen arvonen tonni 😎😍🤯.

Post author: Grey
Grey
@ William K Kurvi
4 years ago
Dog A, Scotland
4.6
Sitten. Brewdog - Dog A. Hiljentävää päästä tällaisen äärimmäisen harvinaisuuden äärelle. OLUT: Dog A PANIMO: Brewdog OLUTTYYPPI: Imperial Stout MAA: Skotlanti VAHVUUS: 15,1% VÄRI (EBC): Sakea. Ruskeanmusta (78.0) KATKEROT (EBU/IBU): 90.0 TUOKSU: Vahvan chilinen, kevyen suklainen, raakarukiinen, tuhti häiveisen barley winemainen. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Ensipuraisu on mielenkiintoinen ja moninainen. Mauissa löytyy mukavan runsaasti tavaraa; runsaasti tummaa ruisleipää, limppua ja kokonaisuuteen istuvaa mämmiä, paahdettua mallasta, valuvan makeaa suklaa ganachea, kuivaa fariinisokeria. Maut ja runko hipovat barley winemaisuutta, mutta itsenäni tuo ei tietenkään haittaa lainkaan. Pähkinä nousee jälkeisesti, erittäin miellyttävää. Runko on kuitenkin yllättävän nopea, suklaisen öljyinen, tahmaavan melassinen. Naga chili toimii taustalla kivasti hiilihappoja tukien, tasaisen varmaa työskentelyä sillä osastolla. Kokonaisuudeltaan ihastuttavan helppoa pikilientä. Maut kestävät suussa pitkään. Naga chili lämmittää huulia juuri sen verran, että sen huomaa. Kevyesti lehtomainen ja villipuutarhamainen jälkiliuku, unohtamatta tietenkään sitä tosiasiaa, että kyllä tämä sotaliemestä kävisi, helposti. Poskiin nousee mukava puna ja voi että taas näiden kanssa. Ja tottakai. Mitä pidemmälle tämä etenee, sen upeammaksi tämä muuttuu. Totaalisesti. MUUTA MAINITTAVAA: Brewdogin 5-vuotisjuhlan kunniaksi aikoinaan tehty IS, jossa mausteina Naga chiliä, kahvia ja kaakaopapuja. Dog A on hieman saanut aikaa enemmän kuin Dog B tai Dog C. Omissa kirjoissa tämä Dog A on erinomainen olut, paikoitellen hauskasti ailahteleva ja huikentelevainenkin. Uskomatonta käsityötä. Tässä maistuu selkeästi kokeilunhalu ja tekemisen hauskuus eli; intohimo. Upea teos! Bottled 1/4/2012 Tasted 26/1/2020

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ William K Kurvi
4 years ago
Dog A, Scotland
4.8
Pullotettu 2012 Brewdogin 5-vuotisjuhlan kunniaksi. Kahvia, suklaata ja kaakaota, liköörikonvehtia. Chilinen polte hiipii suuhun pitkään maistamisen jälkeen. Kestänyt aikaa hienosti, maku silti jotenkin fressi. Ja sitä makuahan riittää. Olin jo heittänyt toivoni, että tätä olutta ei saisi mistään. Näin se vain löysi tieni eteeni.

Post author: Quentin Leclercq
Quentin Leclercq
5 years ago
4.2