Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya 9.3%, To Øl, Denmark
14 notes
3.7
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya
9.3% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Alexis G
Alexis G
5 years ago
3.6

Post author: Juovo
Juovo
@ To Øl
5 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya, Denmark
3.4
Tolkuttoman tyhymä määrä papayaa, jossain mielessä hyvinkin mielenkiintoinen. Parasta ennen 14/06/19. Kuparin värinen, melkein läpipäästämätön, samea olut valuu lasia täyttämään. Vaahto on kermanvalkoinen, sekakuplainen mutta pehmeä. Tarttuu voimakkaasti lasiin laskeutuessaan. Tuoksu on kyllä papayainen, aprikoosinen, käyneen ananaksinen ja mangoinen. Vihanneksisuutta, karamellinen, käyvän hedelmämehuinen, mäntyisyyttä, maltainen, reilun humalainen, märän kukkainen ja marjaista makeaa sokerisuutta. Maku on huiman papayainen, ananaksinen ja ylikypsän aprikoosinen. Pähkinäisyyttä, soseista hedelmäisyyttä, vaaleaa karamellisyyttä, pyöristynyttä pihkaisuutta ja neulasta, sitruunaista kermaisuutta ja kukkaista humalaa. Jälkimaku mausteisen hedelmäinen, pihkainen, käyneen papayainen. Suutuntuma pehmeän kermainen, matalahappoinen ja keskitäyteläinen. Alkoholi ei tule mitenkään läpi, ei edes hoksaa maistelun lomassa. Terävin kärki tästä vain valitettavasti on jo hiipunut, mutta menettelee kyllä.

Post author: Kapteeni Kaaos
Kapteeni Kaaos
6 years ago
3.5

Post author: Remi C
Remi C
@ La crafterie
6 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya, Denmark
4.5

Post author: Angel Hispano R
Angel Hispano R
6 years ago
4.5

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya, Denmark
3.5
Maanantain toka ja vika. Vaarallisen tyhmä määrä papaijaa tanskanmaalta. Odotukset ristiriitaiset, koska guavaversio oli niin kehno ja kiiviversio niin hyvä. Sameahkon oranssinkeltainen olut reippaalla vaahdolla, joka jättää reippaasti pitsiä lasin reunoille. Tuoksu on kirpehkön hedelmäinen, mutta kuitenkin melko makeahko ja kypsä. Kukkaista kirpeää sitrushedelmää ilman sen tarkempia havaintoja hedelmien lajeista. Maku on profiililtaan samankaltainen kuin viimeksi maisteltu kiivi. Paksuhkossa kirpeässä maussa on selvästi erotettavissa hallitseva hedelmä, joka tässä oletettavasti on papaija. Sitä ei ole hirveästi tullut maisteltua hedelmänä, niin eipä ole muistikuvia miltä se erityisesti maistuu. Limeä ja kepeää verigreippisyyttä mukana sekä kypsähköä appelsiinia. Mukava kirpeä dipa, joka poikkeaa perinteisestä dipasta erilaisuudellaan. Ei kuitenkaan yllä kiiviversion tai normiversion tasolle.

Post author: Yves bayo
Yves bayo
6 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya, Denmark
3.5

Post author: WilliZ
WilliZ
6 years ago
4.0

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0
Pirteän oranssi, runsasvaahtoinen olut. Hedelmäinen tuoksu, varmaan sitten tämä on se papaya, koska eksoottinen se ainakin on. Tasaisen pehmeä maku, vahva eksoottinen hedelmäisyys.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Dangerously Close To Stupid Amount Of Papaya, Denmark
4.0
Vajaa 2kk ja 1v päiväykseen. Parin sormen kuohkea paksuhko vaalea vaahto. Oranssinen sameahko dipa. Tuoksu on runsaan pehmeän ja makean, happamahkon soseisen ja mehuisen papaijainen sekä trooppisen sekahedelmäinen (appelsiinia, persikkaa ja aprikoosia sekä kevyesti ananasta), kevyen marmeladinen, kevyen leipäisen makean maltainen. Dipamaisen vahva tuoksu, jossa alkoholi on melkein havaittavissa. Maku on runsaahkon kuivattavan happaman greippinen ja sitruunankuorinen, runsaan happaman soseisen pehmeän papaijainen ja trooppisen sekahedelmäinen (appelsiinia, mangoa, aprikoosia, persikkaa, kevyesti ananasta), havuinen ja makean pehmeän ohraisen maukkaan maltainen. Katkeroa on tuntuvasti ja pitkään, mutta sopivasti. Jälkimaku on happaman sitrusgreippinen ja kypsän sekahedelmäinen. Suutuntuma on hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. Hapan ja pehmeän runsaan trooppisen hedelmäinen dipa. Mehuinen hedelmäisyys isosti läsnä ja reiluhko hapan greippinen katkero jää taustalle. Ei sovi kaikille, mut ipa/dipa-fanille just hyvä, jopa sellainen perinteisempi dipa hedelmälisällä tämä. 4,0.