Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Deep Double Passion Gose 6.0%, CoolHead Brew, Finland
66 betyg
3.8
Deep Double Passion Gose
6.0% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer
Double Fruited Imperial Gose We use literally tons of fruit when making our deep series beers. This one is a double fruited imperial gose brewed with insane amount of passion fruit puree, soured with our house lacto culture and seasoned with pink Himalayan salt. We also added a good chunk of oats for extra creaminess.

Recensioner

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
6 years ago
4.0

Post author: vautere
vautere
@ Bar Ihku Oulu
6 years ago
Deep Double Passion Gose, Finland
4.0
This is sour! Raspberry. Like drinking grandmas juice without sugar.

Post author: Hanski
Hanski
6 years ago
3.5
Jassoo, mitäs kettu tässä lasissa nyt on 🤔 Kusen keltasta juomaa, tuoksussa napakka sitruuna saippua, hetelmä, hunaja ja öljyisyys. Ei vaahtoa, ei kuplia. Ensipuraisu on kirpeä, napakka, hapokas. Passionhetelmä maistuu selkeästi. Suuhun jää erittäin raikas aromi, joka hieman makeutuu loppua kohden. ”Oluella” on taipumus hieman kuivattaa suuta. Täysin erilainen olutkokemus, joka ei ollut ollenkaan huono, jos lukee mitä etiketissä sanotaan. Hetelmien ja souerien ystäville suosittelen erityisesti 👌 rohkeasti kokeilemaan vaan!

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Panema
6 years ago
Deep Double Passion Gose, Finland
3.0
Tupla Gosea Tuusulan suunnalta, Passion hedelmillä ryyditettyä. Kevyttä happamuutta, sitrusta, suolaa. Runko tukevampi kuin yleensä Gosessa, voltitkin tietysti korkeammat. Ihan näppärä, kesäinen juoma, ei kuitenkaan ihan omiin suosikkeihini nouse.

Post author: Peetu
Peetu
6 years ago
4.0

Post author: Gybbis
Gybbis
@ Oluthuone Leskinen
6 years ago
4.0
Edelleen kirpeää gosea. Ja hyvää vieläki.

Post author: Winzard
Winzard
@ Coolhead Brew Taproom
6 years ago
Deep Double Passion Gose, Finland
3.5
Lasiin kaatuu kullankeltaista ja täysin läpinäkyvää olutta. Vaahtoa ei juuri muodostu. Tuoksu on raikkaan passionhedelmäinen, ananaksinen ja sitruksinen. Maku on suolaisen raikas ja hapan. Hedelmää ja herukkaa on reilusti. Olut on kuin valkoviinin, oluen ja kuohuviinin sekoitus. Happoja on reilusti, jotka tukevoittavat runkoa mukavasti. Oikein hyvä ja maukas Imperial Gose. Ei liian hapan, ja sopivan raikas.

Post author: Juho L
Juho L
@ Veljen jääkaappi
6 years ago
Deep Double Passion Gose, Finland
3.0
Aivan hyvä gose. Edellisten huippu oluiden jälkeen vähän hankala kunnolla tuomita. Hyvää tämä oli.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Coolhead Brew Taproom
6 years ago
Deep Double Passion Gose, Finland
3.2
Vallan mainio gose. Ei eroa imperiaalina mitenkään erityisesti normeista.

Post author: Jari J
Jari J
@ Oluthuone Leskinen
6 years ago
Deep Double Passion Gose, Finland
4.5
Pitihän se Leskinen vihdoin testata pikku remontin jälkeen! Hanasta. Täysin kirkas, vaalea olut. Vaahto säilyy hetken aikaa oluen pinnalla ja kutistuu sitten ohueksi kerrokseksi, joka hieman sieltä täältä repeilee paljasten oluen pintaa: 3,75/5 Tuoksu on todellakin intensiivisen passionhedelmäinen, hieman sitruksisen hapan ja suolainen. Raikas ja pirteä, huippu tuoksu!!! 4,75/5 Suussa raparperimaista happamuutta, hiilihapot voimakkaat, suolaista vibaa myös. Ompa kovaa kamaa! 4,75/5 Hassusti passionhedelmäinen alkumaku kääntyy raparperimaiseksi happamuudeksi. Kiinnostaisi tietää, kuuluuku oluessa käytetyn lacto-kannan sen olla tallainen...joka tapauksessa se sopii olueen hyvin. Happamuutta on todellakin runsaasti mutta kuitenkin vielä siten, ettei se peitä kaikkea alleen. Jälkimaussa jälleen suolaisuutta. Suuhun jää myös kuiva tunne pitkäksi aikaa. Tykkään :) 12,5/15 Erittäin tasokas Gose. Tasapainoinen, hapan, piristävä, hedelmäinen... Tässä on kaikkea sitä, mitä Gosessa kuuluu ollakin: 17,75/20 =43,5/50