Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hammerhead Corvette 10.2%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
9 notes
3.5
Hammerhead Corvette
10.2% Imperial IPA / Double IPA
Triple IPA

Avis

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
4.0
Kiekkoa ja tripla ipaa! Mbc-paketista tämäkin. Peli kesken, niin ei jaksa jaaritella. Runsasmakuinen hedelmäinen tripla, josta pikkaisen alkoholia puskee lävitse. Ei kuitenkaan häiritsevästi että tämä erityisesti siitä kärsisi. Varsin maukasta olutta ja laatu on kunnossa. Ei kuitenkaan tarjoa mitään niin supersäväyttävää. Oikein mainiota. 3,85.

Post author: Samuli S
Samuli S
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
1.5

Post author: WilliZ
WilliZ
6 years ago
4.5

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
4.0
Mikkeller beer club 3/18 Oranssinruskea samea juoma ja nopeasti käväisevä valkea, reiluhko, kuohkea vaahto. Tuoksu on trooppisen hedelmäinen. Kaikkea sitrusta; sitruuna, greippi, mandariini, appelsiini ja vaalea karamellinen mallas. Maku on hedelmämehuinen; sama sitruksisuus on teemassa. Mukana myös mangoa, passionia ja ananasta. Suutuntuma on marmeladisen tahmea ja kohtuu täyteläinen, ei kuitenkaan niin hyvä kun odotin, ja pehmeän hapokas. Olis varmaan pitäny juoda jo heti kun saapui 3 viikkoa sitten.

Post author: Otso K
Otso K
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
4.0
Melko samea, oranssi olut valkoisella ja melko heppoisella vaahdolla. Tuoksu on vahvan trooppishedelmäinen, mangoa, aprikoosia ja hieman vesimelonia. Myös alkoholi tuntuu. Maku on taattua NEIPA:a, kermaista trooppista hedelmäsoppaa. Kuitenkin mukavan jämäkkänä, voltit tuntuu sopivasti. Suutuntuma on erittäin pehmeä ja taas kerran, miellyttävä. Erittäin maukasta ja juotavuudeltaan helpohkoa olutta. Ihan jämäkkä ja maukas TRIPA. Kuitenkin, sitä odottaisi tämän kaltaiselta oluelta enemmän. Samaan on päästy vähemmilläkin prosenteilla.

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
4.0
Hedelmäisessä tuoksussa mandariinia/appelsiinia, persikkaa, sitrusta, greippiä ja aavistus männynneulasia! Maku on marmeladisen makeahko sitruksisen happamalla silauksella! Tuoksusta tuttu hedelmäkori + keksistä maltaisuutta ja jälkimaussa kohtuullisesti lämmittävää alkoholia, sekä appelsiinia! Suutuntuma on kermaisen pehmeä. Katkerot ovat NE-tasoisia, mutta muuten mennään taas hieman metsään tuon tyllilajin kanssa. Ehkä vähän pienemmätkin prosentit riittäisi näissä ”mehu-Ipoissa”, mutta Amerikkalaiseen tyyliin kaikki pitää näemmä tehdä isosti. Ihan kelvollinen tuhti hedelmäsoppa siltikin!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
4.0
Mikkellerin beer club 03/18. Pitäs olla suht tuoretta (tölkin pohjassa 18039). Triple dry-hopped New England style triple india pale ale. 😎 Kolmen sormen kuohkea kevyen höttöinen valkea vaahto. Sameahkon oranssinen triple ipa. Tuoksu on happaman kirpsakan tuoreen greippinen ja sitrushedelmäisen mehuinen, kevyen ruohoinen, runsaahkon kypsähkön trooppisen hedelmäinen (appelsiinia, aprikoosia, kevyemmin mangoa ja ananasta) ja kevyen marmeladinen, humalaisen yrttinen ja havuinen, kevyen karamellinen, kevyen makeahkon keksinen ja ohraisen leipäinen. Alkoholia tulee lämmetessä kevyesti mukaan. Johtuukohan prosenteista kun sellainen kunnon raikkaus tuntuu lähes kokonaan puuttuvan. Maku on runsaahkon happaman sitrusmehuinen ja aika makean kypsän trooppisen hedelmäinen (appelsiinia, aprikoosia, mangoa, ananasta) sekä kevyen kuivahedelmäinen ja kevyen marmeladinen, johon tiukka happama ja kuivattava greippisyys iskee havujen ja yrttisyyden voimalla. Kevyttä karamellisuutta tulee hiljalleen mukaan sekä hieman vaaleaa keksisyyttä ja pehmeää ohraista leipäisyyttä. Katkeroa on tulee hiljalleen mukaan ja käy aika reiluna, mutta laantuu sitte. Jälkimakuun jää happamaa sitrusgreippiä sekä appelsiininkuorta. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. Lämmittää nieltäessä. Oluen pitkä ja hieno nimi ei yllä odotusten tasolle. Prosenteista johtuen tuntuu ja on kuitenkin aika raskas kokonaisuus. Mauiltaan runsas ja tasapainossa. Hiljalleen nautiskeltava. Annetaan nyt kuitenkin ylöspäin pyöristetty 4 tähteä.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Hammerhead Corvette, United States
4.5
Tumman oranssi, vähähappoinen. Sakea, hieman sakkainen. Vaalea tiheä vaahto. Tuoksu on raikkaan greippinen, hieman limeinen. Hieman hiivaa ja mallasta. Maku on pehmeä, hieman kermaisen makea. Hiiva maistuu ihan hennosti. Jälkimaussa greippistä katkeroa.