Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot 6.5%, Cloudwater Brew Co., England
18 notes
4.0
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot
6.5% India Pale Ale
This IPA from Cloudwater features big, bold and fruity New England yeast esters, with Simcoe and Ekuanot in the dry hop. The malt base includes Golden Naked Oats and Wheat Malt giving the beer a smooth, clean body. BREW SHEET ABV: 6.5% Style: IPA Ingredients: water, barley, hops, yeast.

Avis

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0

Post author: DJ_Tombo
DJ_Tombo
6 years ago
4.0
Citric fruity IPA. Very good!

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot, England
4.0
Tölkitetty 2,5kk sitten ja parasta ennen 2 viikkoa sitten. Puoli-ilmaiseksi kun sai niin oli pakko ostaa! Eikä tämä kuitenkaan kovin vanhaa edes ole. Lasiin kaatuu nättiä kirkaan oranssia ja utuista olutta höttöisellä ja runsaalla vaahdolla. Tuoksu ruohoisen humalainen, trooppisen hedelmäinen (aprikoosi, ananas, litsi ja persikka), keksisen maltainen ja mineraalinen. Alkuun makeaa hedelmäisyyttä sekä maltaisuutta. Humalapellettiä, ruohoa, kevyesti greippiä sekä loppuun runsaasti havuisuutta. Suutuntuma on täyteläinen sekä mineraalinen ja suht runsas happoinen.

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
6 years ago
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot, England
3.5
Fruity and fresh but powerful. Some dank. Hops rule. Well balanced. Almost 4 ⭐️

Post author: Kapteeni Kaaos
Kapteeni Kaaos
6 years ago
4.0

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot, England
4.5
Tuoksussa Cloudwaterin tuotoksille tyypillistä keksistä maltaisuutta, sekä trooppista hedelmäisyyttä, persikkaa, sitrusta ja hieman greippiä! Maussa mukana mangoa, ananasta, persikkaa, kevyttä maltaisuutta, hieman marmeladimaista makeutta ja kesyä greippistä katkeroa! Riittävän täyteläinen runko ja oivallinen balanssi! Maistuvaa pilvivettä taas kerran!

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot, England
4.0
Pääsiäisen päätösolutta Cloudwaterilta. Tölkitetty 14.2. eli kohtuullisen tuorettakin on vielä. Kaunis vaalean oranssinkellertävä ja läpisamea ipa. Vaahtoaa reilusti ja jättää runsaat pitsit lasiin juodessa. Tuoksu on makean hedelmäinen, mangoa, persikkaa, aprikoosia ja sokerista limeä. Vähän mandariinisuutta myös. Maku on aikamoinen hedelmätykitys. Ananas, aprikoosi, persikka, passion, meloni ainakin ja kivaa appelsiinista mangoisuutta ennenkuin yrttinen keskivahva greippisyys ottaa vallan. Hieman makeahko greippinen katkero kuivaa suuta ja saa toivomaan uutta siemaisua. Runko on kepeähkö ja tämän saattaisi sokkotestissä laittaa maukkaammanpuoleisien pale alejenkin koriin. Pientä vetisyyttä esiintyy, josta rokotan puolikkaan tähden tai oikeastaan pyöristelen alaspäin, mutta muuten tämä on taas aivan erinomainen suoritus Cloudwaterilta. 👍🏻

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot, England
4.5
6 viikkoa tölkityksestä. Kuohkea kolmen sormen vaalea vaahto. Läpikuultavan sameahko oranssihtavan keltainen ipa. Tuoksu on happaman greippisen sitruunamehuinen ja sitruunankuorinen, runsaan raikkaan ja makean trooppisen hedelmäisen mehuinen (ananasta, passiohedelmää, persikkaa, aprikoosia, mandariinia, mangoa ja kevyesti appelsiinia), appelsiininkuorinen, kevyen ruohoisen yrttinen ja kevyen kauraisen vaalean paahtoleipäinen. Maku on makeahko, happaman sitruunaisen ja kevyesti kuivattavan greippisen mehuinen, yrttisen ja kevyen ruohoisen humalainen, runsaan pehmeän trooppisen hedelmäinen (ananasta, passiohedelmää, mangoa, appelsiinia, mandariinia, aprikoosia ja persikkaa), maukkaan kauraisen maltainen ja paahtoleipäinen. Katkeroa on havaittavissa ja sitä on ihan mukavasti lopulta. Jälkimaku on greippinen ja mehuisan hedelmäinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. Kokonaisuutena happama ja makean hedelmämehuinen kevyellä kauralla. 6vk ikää ja pohjassa päiväykseen pari viikkoa, joten luultavasti hedelmäisyys on jonkin verran reilumpaa ollut ihan tuoreena. Erittäin maukas kepeän greippinen neipa ja pyöristellään ylöspäin.

Post author: Aki K
Aki K
6 years ago
4.5

Post author: Simon  M
Simon M
@ The Northern Type
6 years ago
Autumn•Winter IPA Simcoe Ekuanot, England
5.0
Perfect! balance of bitterness and hops after having a few bland beers recently this is going down a treat