Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Vic Secret Eyes 7.0%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
6 notes
3.6
Vic Secret Eyes
7.0% India Pale Ale

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Vic Secret Eyes, United States
4.5
Ei päiväystä, mutta eiköhän tämä ole tuoretta. Uutta NEIPA:a Mikkeller San Diegolta. Tölkin kuvitus on varmasti jotain nykytaidetta, ja olen varma että ehkä tähän olisi jotain vähän ’arvokkaampaakin’ saatu oluen kuoreksi. Noh.. olueen. Kirkkaan keltaista mehumaista sameaa olutta kaatuu lasiin. Kaunis reilun parin sormen vaahto nousee pinnalle, ja pysyy siinä hetken aikaa. Laskiessaan jättää lasin reunan kermaisen pitsin peittoon. Tuoksussa on sitruunaa ja sitruunankuorta, ja voi pojat että sitä on paljon. Mietoa kirpeää greippisyyttä ja hedelmäisyyttä myös aistittavissa. Kuin hedelmämehua. Maku on sitruunamehuinen, greippinen, ananaksinen, mangoinen ja kuivan katkeroinen. Niin helppoa ja maukasta, että tekisi mieli maistaa vain uudestaan ja uudestaan. Upea ja kaunis olut, joka on lähes täydellinen. Paranee jokaisella huikalla.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Vic Secret Eyes, United States
4.5
Päiväystä ei löydy, mut pitäs olla tuoretta. Kieroon katsova vihreä tukkainen muija vihreillä huulilla etiketissä. Neipaa jälleen vuorossa San Diegosta. Reilun parin sormen kuohkea valkea vaahto. Samean mehuisan keltainen neipa. Tuoksu on runsaan kirpsakan mehuisan sitrusgreippinen ja limeinen, sitruunankuorinen, runsaan kuivahkon yrttinen ja kevyen havuinen, happamahkon hedelmämehuinen, runsaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passiohedelmää ja kevyemmin persikkaa, aprikoosia, appelsiinia), kevyen keksinen ja vaalean leipäinen. Maku on pehmeä, tuoreen yrttinen, runsaan happaman sitruunaisen ja greippisen mehuinen sekä hedelmälihainen, kuivan sitruunankuorinen, runsaahkon pehmeän trooppisen hedelmäinen (kevyen soseinen ja mehuinen) (ananasta, mangoa, passiohedelmää sekä persikkaa ja kevyemmin aprikoosia ja appelsiinia), kevyen havuinen ja kevyen vaalean leipäinen. Hyvin mehuisaa. Katkeroa on kepeästi ja mukavasti tähän kokonaisuuteen. Kevyen kuivattava. Jälkimaku on sitruksisen pehmeän hedelmäinen ja kevyen maltainen. Suutuntuma on kirpsakan runsaahkon hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. Tuoretta ja maukasta neipaa vic secretillä. Raikkaan hapanta tuoretta greippistä sitrusta ja pehmeää hedelmää kivalla humalaisella yrttisyydellä. Hyvin mehuisa kokonaisuus. Mallas jää taustalle mukavana. Erittäin hyvä sitrusgreippinen neipa.

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Vic Secret Eyes, United States
4.5
Uinnin jälkeen aina janottaa, joten otin raikkaaksi epäilemäni tapauksen käsittelyyn. Lasissa vaaleankeltainen samea neipa, joka vaahtoaa mukavasti. Tuoksu on niin pehmeän hedelmäinen, että tämä on taatusti tuoretta. Tuoksussa marmelaadinen mangoisuus ja sitruunaisuus ripauksella ananasta. Vähän yrttisyyttä mukana. Maku on aluksi tosi pehmeä ja makean raikas. Ananas päällimmäisenä ja sokerinen sitruuna seuraa. Mangoa myös. Kääntyy kivasti maltillisen greippiseen katkeroon, joka on lyhyt. Pientä pippurista yrttisyyttä mukana katkeroissa. Tosi hyvä olut. Selvästi parempi kuin jokin aika sitten maisteltu Filthy Flow, joka oli hieman samantyylinen. Tämä on kuitenkin selkeästi puhtaampi ja pehmeämpi. Vahva 4,5 tähteä ja hieman runsaammalla rungolla kolkuttelisi viittä. Todennäköisesti eksyy uudelleen ostoskoriin. 👍🏻

Post author: Otso K
Otso K
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Vic Secret Eyes, United States
4.0
Sakeaa, vaalean kellertävää olutta kahden sormen paksuisella pehmeällä vaahdolla. Tuoksu on jännä sekoitus greippistä lonkeroa ja kermaista hedelmäpommijugurttia. Jonkin verran havuisuutta. Maku on voimakkaan hedelmäinen, greippinen ja ananaksinen, appelsiininen. Raikkaita ja puhtaita makuja. Suutuntuma on tosi pehmeä ja melko täyteläinen, taas tulee hedelmäjugurtit mieleen. Katkerot ryydittävät makuja mukavasti taustalla, eikä olut lipsahda liian pehmeäksi tai makeaksi. Ehkä hitusen kaipaisi vielä lisää ryhtiä ja jälkimakua. Nämä NEIPA:t ovat vielä aika uusi tuttavuus itselle, mutta hyviltä vaikuttavat!