Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rofe 7.0%, Malpeis, Spain
13 arviota
3.5
Rofe
7.0% Dunkler Bock
From brewery: Thin bubble foam and creamy, its color reminiscent of coffee. Surprise its sweet and toasty smell with notes of banana and caramel. When taken, it is balanced and highlights the coffee and toffee flavors, coming from its malts.

Arviot

Post author: Rata K
Rata K
@ Teguise Souvenier Shop
4 months ago
Rofe, Spain
3.0

Post author: PILS98
PILS98
@ Martargorda Lanzarote
6 months ago
Rofe, Spain
4.0
Für mich ein sehr gutes Bockbier 👍

Post author: Agui968
Agui968
9 months ago
3.1

Post author: Juovo
Juovo
@ Lanzarote Airport
1 year ago
Rofe, Spain
4.0
Vimppa tulaisista vielä maisteluun, yllättäneet hyvin positiivisesti nämä Lanzarotelaiset tuotokset. Seiskanoppanen pukki sfääreille. Lasiin kaatuu hyvin tummanpuhuva, syvän ruskea olut, joka antaa kuitenkin valon edessä meripihkanpunaisen valon lävitseen. Vaahto on koivunvalkoinen, sievän ohueksi pitsihunnuksi tyyntyvä pinnan koriste. Jättää kevyttä valuvaa jälkeä peräänsä. Tuoksu on mukavan kaakaoisen suklainen ja kaakaopavusta paahteisuutta ammentava. Tumma maltaisuus on muutoin kuitenkin enemmän saaristolaisleipäisen tumma, hieman rukiinen mutta puhdas viljaisuudessaan. Hedelmäisyys saa kevyttä makeaa luumuisuutta ennen ylikypsän greipin ja aprikoosimarmeladin hapokkaampaa pölinää. Kevyen kermaisen hiilisyyden rinnalla kulkeva kuiva mäntymetsäinen neulaisuus tasapainottaa hyvin makeita elementtejä, balanssi on hyvän oloinen. Maku seuraa perässä ja pyöräyttää mukavan kaakaoisen, kevyen suklaisen liu'un koko matkan ajalle. Maltaisuus tukee omalla tummemman sokerisen karamellisen puolellaan makeutta, muutoin tumma mallas ja kevyt paahteinen fiilis tuota kautta rakentaa hyvät kehykset tälle. Hedelmäisyys on mukavasti vain greippistä ja marmedalista, suoralinjainen ja ryhdikäs puoli ennen havuista, siirapilla tahmattua neulaisuutta. Tumma tuore leipäisyys käyskentelee poskissa. Jälkimaku kaakaoisen suklainen, kermainen, maltainen ja karamellisen hedelmäinen. Suutuntuma keskitäyteläinen, hapokkuus tyylille sopivan ryhdikäs enemmän katkeron kautta, jättää makusteltavaa koko alalle. Hyvä, selkeä, riittävän yksinkertainen. Ei kikkaile, vaan annettu riittävästi noppien nousta ja tehdä omien asioidensa pelkkää hyvää. Tietyllä tapaa tykkään tästä meiningistä todella paljon, koska peräänkuulutan tuotoksia jotka hiotaan huipuiksi ja lähdetään vasta sitten miettimään, voiko tehdä paremmin. On hyvä bock.

Post author: LS00870
LS00870
@ Supermarket Pechiguera
1 year ago
1.5
Toinen paikallinen, jonka spottasin. Vahva pukki. Varsin maltainen ja karamellinen.

Post author: Paskui92
Paskui92
1 year ago
Rofe, Spain
4.4

Post author: Zaphood
Zaphood
2 years ago
3.9
Tuoksussa ja mallasta, suklaista toffeeta ja kahvia. Vaahto on rusehtavaa, ja itse olut lähea kahvin ruskealta, tummalta. Maussa on paahteisuutta ja mallasta, hieman vetinen. Loppumaku on maltainen, loppuakohden humalan katkeruus nousee hyvin esille.

Post author: yliarska
yliarska
@ Teguise Souvenier Shop
2 years ago
Rofe, Spain
3.8
Mukava yllätystä tämä Malpeisin dunkler Bock. Tumma paahtoinen suutuntuma. Hieman lakuinen maku sekä makeutta ripaus. Vahvuus piilotettu hieman ja makua on mainiosti.

Post author: Estelle
Estelle
5 years ago
4.5

Post author: Petri V
Petri V
5 years ago
3.0