Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Las Lagiewnicki 7.5%, Piwoteka, Poland
6 ratings
3.3
Las Lagiewnicki
7.5% Saison / Farmhouse Ale

Reviews

Post author: -mIDE-
-mIDE-
@ Piwne Mosty
2 years ago
Las Lagiewnicki, Poland
3.0
Kai näistä pitääkin löytyä se pieni kirkeryys ja yrttisyys. Odotuksia parempi.

Post author: Anna K
Anna K
2 years ago
3.2

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Las Lagiewnicki, Poland
3.0
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto kulln värisessä sameassa, virkistävässä ja täyttävässä oluessa. Hyvin humaloitu, makeahko, hedelmäinen ja jälkimakuna mukava pitkä kuivuus. Hedelmäinen, humalainen ja karamellimainen.

Post author: Jouku69
Jouku69
@ Funky Shop
3 years ago
Las Lagiewnicki, Poland
3.6
Saisonit ei suosikkejani ja tämä oli pieni harhalaukaus tilauksessani, raikkaan kesäinen puraisu, pieni hiivaisuus ja kuivuus, hedelmällisyys maistuu, sopiva happamuus, mitä tästä muuta...yllätti todella positiivisesti, pitää perehtyä enempi saisoneihin, tämä maistuu hyvälle ja laadukkaalle...tykkäsin

Post author: Jampe
Jampe
6 years ago
Las Lagiewnicki, Poland
3.5
Puolalaista 7,5% new england hazy saisonia. Maku karamellimaltainen, sitruksinen, mausteinen, yrttinen, kevyesti hapan ja saisoniksi melko täyteläinen, mutta kevyttä mehuisuuttakin löytyy. Maukas ja tasapainoinen "double saison".

Post author: Buma
Buma
@ EBrowarium-Nettikauppa
6 years ago
Las Lagiewnicki, Poland
4.0
Tuoksu uupuu. Hivenen hiivaisuutta kuitenkin löytyy nenään. Suututumassa jää hauska rasvainen liukkaus kitalakeen. Ei tässä maussakaan mitään sen erikoisempaa, mutta en sitä oikein tältä odottanut tai tahtonutkaan. Kyllä tästä todella hyvä fiilis jää. Toi hiivaisuus piileskelee tuolla taustalla ja se tehoaa! Tyylinä muuten tarkalleen New England Hazy Saison.