Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rooting Around Summer 6.0%, Wild Beer, England
6 ratings
3.5
Rooting Around Summer
6.0% Sour / Wild Ale
Barrel-aged, cherry wood and blossom wild ale.

Reviews

Post author: Markthegasman
Markthegasman
@ Mark The Gasman
6 years ago
Rooting Around Summer, England
4.5

Post author: Juho K
Juho K
@ Boxbeers.com
6 years ago
Rooting Around Summer, England
4.0
Tuoksuu kukkaiselta, kirsikoilta, suolaiselta. Kaatuu lasiin erittäin voimakkaan valkoisen vaahdon kera, oluen väriksi muodostuu haalean ruskea. Aika sameaa tämä myös onpi. Maistuu kirsikoilta, erittäin kirpeältä ja suolaiselta, happamalta ja melko makealta. Jälkimaussa lisää kirsikkaa, voimakkaasti happamuutta. Tuntuu kuin tulisi kuplia nenästä, kun on niin reilun kitkerä olut. Sellainen kypsytetyn oluen syvä maku, johon sekoitettu about kaikki kirsikkapuun osat, paitsi itse kirsikat. Jälleen miellyttävä ja erikoinen olut Wild Beeriltä.

Post author: Grey
Grey
6 years ago
Rooting Around Summer, England
3.5
OLUT: Rooting Around - Summer PANIMO: Wild Beer OLUTTYYPPI: Sour Ale MAA: Englanti VAHVUUS: 6,0% VÄRI (EBC): Hunajankeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hapan, kukkainen, rautainen, suolainen. VAAHTO: Kolmen sormen mittainen, valkoinen ja kuohkea. GREYS VIEW: Umph. Tämä on kylmänä erittäin hyökkäävä heti kärkeen. Sieltä tulee vihreää omenaa ja kirsikkaa oikein rytinällä. On kyllä raikas, vaikka kirsikka meinaa tuntua esanssiselta. Korianterin tuntu tulee jäljessä, mutta omassa maistossa mainittu hunaja jää varjoon. Raikas, vaikkakin hapan kokonaistuntu. MUUTA MAINITTAVAA: Hakusessa oli kesään sopiva olut ja kyllä tämä tuon haaveen puoliksi täyttää. Rohkeita kavereita käyttämään mausteita Wild Beer panimon heput, se on arvostettavaa.

Post author: orson
orson
@ Boxbeers.com
6 years ago
Rooting Around Summer, England
3.5
Mukavan raikkaan sourinen tuoksu, jossa myös omenaa. Aika ohut runko. Raikas, kirpeä suutuntuma. Maussa suolaa, omenaa, kirsikkaa ja happamuutta. Helppo ja ihan hyvä sour.

Post author: Nick L
Nick L
6 years ago
4.5
This is lovely. Note to self: barrel aged and oak aged as a descriptor tends to lead to good beer! This is sour, fresh, tangy and bitter. A definite have again!

Post author: Pierre L
Pierre L
6 years ago
Rooting Around Summer, England
3.5
Bonne bière de saison légère avec des notes citronnées parfait pour l’été.