Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Murker Inc. 5.9%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
10 notes
3.4
Murker Inc.
5.9% Pale Lager

Avis

Post author: WilliZ
WilliZ
6 years ago
3.5

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
3.5
Keskinkertaisten oluiden ilta jatkuu toistaiseksi. Ihan hyvä, mutta tasasen tylsä. 3,25 ja taas pyöristys ylös.

Post author: Janne K
Janne K
6 years ago
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Murker Inc., United States
3.0
Mikkellerin beer club 02/18. Ei päiväystä mut kai suht tuoretta. Parin sormen kuohkea valkea suht höttöinen vaahto. Utuinen kullankeltainen ipl. New England nimessä ei ainakaan tarkoita yhtään mitään ulkonäössä. Tuoksu on yllättävän hapan (kevyesti etikkaisuutta mukana), mehuisan sitruksinen, makean vaalean sekahedelmäinen (mm. ananasta), heinäisen ruohoinen, kevyen yrttinen ja vaalean kuivan leipäinen. Maku on mehuisan happaman sitruksinen ja kuivaavan greippinen, yrttinen, havuinen ja ruohoinen, kepeän makean vaalean sekahedelmäinen (mm. ananasta, appelsiinia) sekä rapsakan vaalean maltainen ja vaalean leipäinen. Katkeroa on näin lageriin mukavan kepeästi ja pitkäkestoisesti. Jälkimaku on kuivahkon happaman sitrusgreippinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä mukavalla rungolla. Rapsakka ipl. New England Style -nimi tölkissä on kusetusta, tää on ihan normaalia ipl:ää. Erikoinen tuo etikka tuoksussa, jota ei sitten maussa havaitse. Vähän epätasapainoinen ja makua saisi olla enemmän, mut kuitenkin runko ok ja kiva humalointi. Maltaisuus jää lopulta aika vaisuksi. Ehkä 3,25, odotin enemmän.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Murker Inc., United States
3.0
Utuinen kullankeltainen NEIPL, jos sellaista on olemassakaan. Melko reipas valkoinen, pitkään lasissa viipyvä vaahto. Tuoksu on maltainen, hedelmäinen, sitruksinen ja aavistuksen hiivainen. Maku on kevyen maltainen, sitruksinen, greippinen, havuinen ja hiivainen. Pitkä ja katkera jälkimaku. Melko omituinen sekoitus.

Post author: Buma
Buma
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Murker Inc., United States
4.5
Yllättävän vaalea ja kirkas olut. Reilu vaalea ja kuohkea vaahto. Tuoksussa greippiä, joka ei makuun kuitenkaan tuo liikaa kitkeryyttä. Kivasti hedelmää ja makua joka säilyy pitkänä jälkimakuna. On huikea olut ja sopii loistavasti aikaisemmin nautitulle tummalle hefelle kontrastiksi.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
3.5
Yritän olla objektiivinen vaikka onkin eka post-sh olunen.... Kirkas, hieman hapokkaan oloinen kellertävä olut. Vaahto on runsasta ja vaaleaa. Tuoksu on pistävän hedelmäinen, hieman sitruksenvivahteinen. Lievää hiivaisuutta. Maku ei aivan vastaa hedelmän tuoksua, ja jää hieman kuivahkoksi ja jälkihiivaiseksi. Kuitenkin kokonaisuudessaa hyvä olut.

Post author: Masa O
Masa O
6 years ago
4.0
Oikein kivan hedelmäinen olunen.

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
Murker Inc., United States
3.0
Vai että NEIPL... Hedelmäisen raikas tuoksu, jossa lagermaisesti hitunen pieruista rikinkatkua ja aavistus maltaisuutta. Kevyen maltainen runko pienellä makeudella ja yllättävän tiukalla pihkaisen greippisellä katkerolla! Tämä vie valitettavasti hedelmäiseltä maulta jalansijaa ja jäljelle jää hieman epätasapainoisen oloinen ja kitkerän puoleinen makumaailma. NE-etuliitteen voisi mielestäni suosiolla pudottaa pois tästä hybridistä, joka ei varsinaisesti lunasta sitä millään tasolla. Ei huono, mutta ei järin hyväkään.

Post author: Timo O
Timo O
6 years ago
Murker Inc., United States
3.5
New England indian pale lager, onpas siinä taas hybridiä kerrakseen. Rapsakka humalointi. Miellyttävä, hedelmäinen, raikas.