Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juicy Melody 7.8%, Browar Rock Mill, Poland
9 ratings
3.6
Juicy Melody
7.8% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Gilles S
Gilles S
3 years ago
3.9

Post author: Igunator
Igunator
4 years ago
Juicy Melody, Poland
3.3

Post author: elmoo51
elmoo51
4 years ago
4.3

Post author: Lasis
Lasis
4 years ago
4.0
Olipa loistava olut. Väriltään vaalean utuinen, kohtuu pitkä vaalea vaahto. Hedelmäinen ja raikas maku. Rock Mill ei pettänyt tänäänkään.

Post author: Pegaso
Pegaso
4 years ago
Juicy Melody, Poland
3.0

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
5 years ago
4.0
Reilusti vaahtoava samea olut. Kuplia löytyy, samoin sopivasti katkeroa. Olut lähellä päiväystä ja pohjalle on kertynyt vahva sakka, ne jäivät pulloon tällä kertaa. Sitruksinen double ipa, joka maistuu oikein hyvälle. Vielä kun tuoreempana saisi maistaa.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
5 years ago
Juicy Melody, Poland
4.0
Utuinen, kellertävä olut ohuella valkoisella vaahdolla. Tuoksussa on humalaa ja hedelmäisyyttä. Olut on hapokas, pehmeä, makea, täyteläinen ja tasapainoinen. Mausta löytyy hedelmäisyyttä, katkeroa, karamellia ja sitrusta. Luulin juovani neipaa, mutta kyllä tämä dipalta maistuu. Paljon eri hedelmää tasapainossa katkeron kanssa. Hieno olut.

Post author: Buma
Buma
5 years ago
Juicy Melody, Poland
4.0
Hedelmäinen ja banaaninen tuoksu. Matala mutta erittäin sitkeä vaahto. Maussa makeutta ja pehmeyttä. Vain hivenen katkeroa, sillai sopivasti... Oikein hyvä ja pehmeä olut ja jälleen voi rock milliin luottaa. Menee janojuomana kivasti tommonen isompikin pullo.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Juicy Melody, Poland
4.0
Jaa, että Olut! Noh, otetaan kun kerran kirja käskee. Ja hyvä kirja muuten onkin, annan vahvan lukusuosituksen. Lasissa samea haalean oranssinkeltainen olut, jossa pyörii hitusen pieniä humalahippuja. Tuoksu on kukkainen, mutta melko saippuainen. Ei aivan timangeimpia tuoksuja, sillä on myös hieman hailakka. Maku kuitenkin yllättää positiivisesti, vaikka siinäkin on pientä saippuaisuutta havaittavissa. Kaikeksi onneksi vain vähäistä ja muu trooppinen makumaailma kääntää tämän hyvinkin positiiviseksi kokemukseksi. Ei selvästi minkään erityisen hedelmän makuinen - vaan koko hedelmäkori maussa mukana. Kevyehköt ja raikkaat katkerot sekä mukava freshi hiilihappoisuus. Jälleen hyvä olut Rock Milliltä. 💪🏼