Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Salted Maple Chocolate Brownie 7.0%, CoolHead Brew, Finland
69 betyg
3.5
Salted Maple Chocolate Brownie
7.0% Stout

Recensioner

Post author: Mikael S
Mikael S
4 years ago
3.7

Post author: Juski
Juski
@ Beerdome
5 years ago
Salted Maple Chocolate Brownie, Finland
3.4
Noniin, loma alkoi ja siihen päättyi noin kolmen viikon alkoholiton "kurimus". Tämä olut on ollut kaapissa jo jonkin aikaa ja nyt olikin sitten sopiva hetki vetäistä tämä kurkusta alas jälkiruokana. Taitaapi olla muutenkin eka Cool Headin tumma, kun ei näitä täälläpäin hirveästi liiku. Tämäkin on tilattu tuhansien kilometrien päästä..Noh, suht kaukaa ainakin. Vahvasti tummanruskea olut. Kuohkean runsaalla ja aavistuksen mokkaisella vaahdolla. Tuoksussa kahvia, lakritsia, yrttisyyttä, paahteisuutta, makeutta. Suutuntumaltaan kevyehkö, mutta ei kuitenkaan vetinen. Jokseenkin hiilihappoinen. Maussa jykevähköä tummaa suklaata ja melkolailla vahvan paahteista kahvia. Tummaa siirappia. Happamuutta. Lisäksi löytyy hiiltä, lakritsia sekä yrttisyyttä. Jälkimaku makea ja hiukan sokerinen, joka päättyy kuivaan suolaisuuteen. Hyvin portermainen tämä kyllä on. Lämmetessään kyllä muuttuu makeammaksi ja stoutin piirteet saavat paremmin estradia haltuun. Lievä pettymys. 'nuff said. Neeeext!

Post author: Johtaja Rantanen
Johtaja Rantanen
5 years ago
Salted Maple Chocolate Brownie, Finland
2.5
Tukeva runko, hiukan imelä. Kelpo tuote genressään. Ystävä kaiketi hakenut suoraan panimolta ja toi lahjaksi. Kiitokset siitä!

Post author: Sartsa86
Sartsa86
5 years ago
3.5

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ Kabacka
5 years ago
Salted Maple Chocolate Brownie, Finland
4.3
Pika-analyysi: Tummanruskeaa, paksuhkon näköistä olutta. Todella runsas, ruskeahtava, hidas vaahto. Todella paahteinen, suklainen, makeahko tuoksu. Vaahterisiirappi hyvin vahvasti taustalla. Kohtalaisen paksu runko. Hieman katkera, imelähkö suutuntuma. Yllättävänkin reilu hapotus. Voimakkaan paahteinen, kohtalaisen makea, tukeva, hieman suolainen olut. Miellyttävää kakkumaisuutta, tummaa suklaata, aavistus kahvia ja selkeä vaahterasiirappisuus antamassa makeutta. Jälkimaku on miellyttävän makea, sokerinen, aavistuksen katkera. Nyt on kyllä täyteläinen, hyvin tasapainossa oleva olut. Todella runsaasti makuja ja maut ovat luvatun mukaisia. Baarihinnalla näitä ei kovin usein viitsi nauttia, harmi ettei paikallisista Alkoista löydy.

Post author: Gybbis
Gybbis
@ Mallaskellari
5 years ago
3.8
Taaseb hyvvää juttua jne.

Post author: Tapio S
Tapio S
5 years ago
1.0

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Panema
5 years ago
2.0
Ei jatkoon. Vetinen Stout... tai itseasiassa suolavettä, jota myydään stouttina.

Post author: tsuhplop
tsuhplop
5 years ago
3.5

Post author: Make
Make
5 years ago
3.5