Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juicy Lucy IIIPA 10.0%, CoolHead Brew, Finland
354 notes
3.9
Juicy Lucy IIIPA
10.0% New England Triple IPA
This gluttony of a beer is an absolute hop fiesta. Juiciest drippings from Citra, Amarillo and Galaxy hops are laid over the softest bed of malts we could ever make - creating a beer like no other. Leave the norms for others, forget the rules and settle only for the best. Do not age this beer, drink fresh! 45,0 EBU. 22,3 'P.
IBU : 45
Houblon : Amarillo, Citra, Galaxy

Avis

Post author: Syyläjuuri
Syyläjuuri
@ City Hospoda
4 months ago
3.4
Tuoksussa vahvaa marmelaadisuutta ja hunajamelonisuutta. Todella täyteläinen ja mehukas, jopa smoothiemainen. Kuin joisi ensin mehukkaan ipan, jonka jälkeen suuhun tungettaisiin lusikallinen paahteisuutta. Mielenkiintoinen!

Post author: RMS
RMS
1 year ago
3.7

Post author: roopeka
roopeka
1 year ago
Juicy Lucy IIIPA, Finland
3.7

Post author: Eerost
Eerost
1 year ago
Juicy Lucy IIIPA, Finland
3.1

Post author: Kemppes
Kemppes
1 year ago
3.4

Post author: Viekatemies
Viekatemies
@ Medicin Man
1 year ago
Juicy Lucy IIIPA, Finland
2.5
Vähän tujua omaan makuun.

Post author: Nilppa
Nilppa
@ Pien Webshop
1 year ago
Juicy Lucy IIIPA, Finland
3.7
Kirkkaan oranssi ja samea olut valkoisella vaahdolla joka on melko tiivis ja tanakka. Tuoksussa löytyy sitrusta ja jotain porkkanan tyyppistä, maussa vahvasti greippiä ja suutuntuma on täyteläinen. Tämä on hyvä olut.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
1 year ago
Juicy Lucy IIIPA, Finland
4.0
Liikunta olut. Viimeksi 2018 ja isoilla tähdillä. Nyt näyttää siltä, että ollut laadussa ongelmia tässä erässä. Tölkitetty 1.12.22 Parasta ennen 1.9.23 Sakkaa leijailee lasissa. Tuoksussa karamellisia sävyjä, dänkkiä, sitruunankuorta ja isohkosti appelsiinia. Hieman jo ylikypsästi. Kepeää greippiä. Mehumainen pyöreähkö happoisuus suutuntumassa. Kuivakkaa ja makiaa yhes koos. Täyteläisehkö runko. Maussa tuommoista karamellis-sävytteistä sitrusta ens alkuun ja sitten sitruunankuorta yhdessä pienesti kärkkään greipin kera. Jossain välissä appelsiinia ja mangoa, mutta lopussa dänkkiä ja greippiä pienellä tunkkuudella. Ehkä ikä näkyy tuossa lopussa, muuten ihan kunnossa tämä. Ihan ei enää samaa jokeri-naamaa laita päälle tämä, kuin 5v sitten, mutta on tämä vankkaa juomaa edelleen. Ennen itelle 4,6/5. Nyt uusia juttuja kokeneempana vahva 4/5.

Post author: tuutumi
tuutumi
@ Coolhead Brew Taproom
1 year ago
Juicy Lucy IIIPA, Finland
4.0
Tosi kova. Maukas täyteläinen mehukas.

Post author: VaRa19
VaRa19
@ Oluthuone Wanha Kyttis
1 year ago
3.6