Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Two Claw 7.0%, Westbrook Brewing, United States
8 notes
3.6
Two Claw
7.0% India Pale Ale

Avis

Post author: Scott Windell
Scott Windell
1 year ago
4.0

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
3 years ago
4.1

Post author: Antza
Antza
@ Boxbeers
5 years ago
4.0
Kirkas, kullankeltainen olut. Tuoksussa makeaa kuivattua hedelmää, trooppista hedelmää, aavistus greippiä. Maussa yhdistyy tuore trooppinen hedelmä kuivattujen hedelmien intensiiviseen makeuteen. Vähän humalaakin taustalla ja jälkimaussa tuhti makea hedelmä ja kevyet katkerot. Ei mitenkään ällömakea kuitenkaan, hienoa makeaa hedelmää. Prosentit piilossa. Vähän kaipaisi tuhdimpaa katkeroa niin olisi melkoinen täysosuma.

Post author: Jupar
Jupar
6 years ago
4.0

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
6 years ago
Two Claw, United States
4.0
Herkullinen tuoksu jossa dankkia vivahdetta, kukkaisuutta, sitrusta ja mangoa. Maku mangoa ja dankkia hedelmäisyyttä, hieman sitruksista pirskahtelua. Maltaisuus makeahkoa ja löytyy hyvin, vaikka onkin kovin aromihumaloitu olut. Katkero tymäkän greippinen. Suutuntuma pehmyt ja vaahtoinen, hieman purevan hiilihappoinen. Kovin on maukas ja tasapainoinen olut, jenkki-laatua.

Post author: Mikko K
Mikko K
6 years ago
2.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers.com
6 years ago
Two Claw, United States
4.0
3kk sitten tölkitetty. Parin sormen höttöinen isokuplainen valkea vaahto. Mehuisan samea ja tummahkon keltainen ipa. Tuoksu on kuivahkon happaman greippimehuinen ja makean limeinen, runsaan makean mehuisan ja soseisen trooppisen hedelmäinen (runsaahkosti mangoa, aprikoosia, persikkaa, ananasta), kevyen karamellinen ja kevyen leipäisen maltainen. Maku on runsaan makean ja happamahkon hedelmäsoseinen (persikkaa, mangoa, aprikoosia ja kevyesti ananasta), happaman greippimehuinen, kevyen yrttinen ja havuinen, kevyen appelsiininen, kevyen karamellinen, vaalean rukiinen ja leipäisen ohramaltainen. Katkeroa on yllättävän keveästi. Jälkimaku on happaman ja makeahkon hedelmäsoseinen, appelsiininen, greippimehuinen ja kevyen leipäinen. Suutuntuma on hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä mehuisalla rungolla. Ruis ipa, jossa ruis maistuu sopivasti, muttei liikaa. Maultaan hyvin hedelmäisen mehuinen ja soseinen. Katkeroa toivoisi lisää tähän. Mukavaa helppoa juotavaa. 3,75.