Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
NE DIPA Enigma Mosaic 8.5%, Cloudwater Brew Co., England
7 ratings
3.8
NE DIPA Enigma Mosaic
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Mattburnside
Mattburnside
6 years ago
3.5

Post author: Matteokop
Matteokop
6 years ago
NE DIPA Enigma Mosaic, England
4.5

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
NE DIPA Enigma Mosaic, England
5.0
Seitsemän viikon ikäistä Cloudwateria, joten odotukset ovat korkealla. Ja hyvin kyllä lunastaa! Ei ehkä kaunein olut ulkonäöltään. Sellaista suodattamattoman pilsnerin meininkiä. Tuoksu on valloittava. Makeaa keksisenmaltaista appelsiininkuorta, raikasta mangoisuutta, papaijaa, melonia ja havuista greippisyyttä. Maku on mahtava. Todella täyteläinen olut vailla alkoholin poltetta tai alkoholisuutta. Pelottavan hyvä ”dokabiliteetti” siis, jos näin voi sanoa. Maussa murokeksistä maltaista aromihumalien tykitystä, jossa Enigma antaa trooppisen potkun ja Mosaic huiman täyteläisyyden. Appelsiininkuorta, mangoisuutta, hunajamelonia päällimmäisenä ja makea täyteläinen verigreippisyys. ”Dank dank” lukee purkin pohjassa ja sitäkin tämä todella on! Vahva 4,75 ja vähä ylikin, joten pakko antaa täydet tälle. Tykkään todella paljon.

Post author: Murdie
Murdie
@ Tiny Rebel
7 years ago
NE DIPA Enigma Mosaic, England
4.0
Silky Smooth with the usual fruity sweetness of a good DIPA. Very good indeed

Post author: Will P
Will P
7 years ago
4.0
Big hop flavours, big sticky mouthfeel. Tropical flavours with a lingering bitterness. A NE DIPA that does what it says on the tin, but not Cloudwater's best.

Post author: Beer Hunter
Beer Hunter
7 years ago
NE DIPA Enigma Mosaic, England
4.0

Post author: IPAli
IPAli
7 years ago
4.5
Not as hoppy as I was expecting from a NE style brew but I’m definitely not complaining. Peach, mango and oats on nose and taste and deliciously smooth. Not as thick and luxurious as other Cloudwater DIPAs but that’s not a bad thing. Extremely well hidden abv makes for dangerously easy drinking!